Sazka Hry vydělaly Davidovi 500 000 Kč

Je to jen pár dní, co šel pravidelný hráč David spát s opravdu lehkou hlavou. Jen krátce po půlnoci získal ve hře Twin Spin Deluxe královskou výhru, rovných 500 000 Kč.

Přečtěte si také: Nejlíp investované peníze života! Za 60 Kč získal ve Sportce 26 milionů


I když je v Česku stále populárnější klasika, kdy si jdete například pro tiket na terminál Sazky, stává se pomalu, ale jistě oblíbené také hraní online. Právě díky tomu se v poslední době množí i online výhry. A to ne jen tak ledajaké.
 

Jedno zatočení přineslo stovky tisíc

Dobrým příkladem může být hráč, který je u Sazka Her registrovaný pod přezdívkou David. Automat Twin Spin Deluxe mu nadělil stovky tisíc korun.

Tato hra od společnosti NetEnt je unikátní tím, že se při každém zatočení náhodně zvolí dva válce vedle sebe, na kterých se pak zobrazí naprosto identické symboly. Pokud máte štěstí, může se tato funkce rozšířit na tři, čtyři nebo dokonce krásných pět válců.

Přesně to byl příklad uživatele Davida, kdy se mu po zatočení zobrazil na všech válcích stejný symbol. Tady ale jeho štěstí nekončí.

Davidovi se na displeji jeho telefonu objevil ten úplně nejmocnější symbol, tedy diamant. A to znamenalo jediné - Sazka Hry mu už chvíli nato na účet poslaly rovný půl milion korun.
 
inp_600x400.jpg
 

Získejte bonus až 5 000 Kč

Pokud je vám víc než osmnáct let, své štěstí můžete u Sazka Her zkusit i vy. Podmínkou je jenom registrace, o nic složitého ale nejde. A až ji dokončíte, získáte bonus 200 Kč. Další stovku navíc vám pak Sazka dá při prvním vkladu. To ale ještě není všechno, hned poté totiž obdržíte nabídku, díky které můžete získat až 5 000 Kč.

Užijte si tyhle peníze v celé řadě oblíbených her. V nabídce nechybí třeba Starburst, neony zářící Spectra, podívat se můžete do starověkého Egypta anebo sveďte boj s upíry v Blood Suckers.

Nechcete hned za hraní platit? Vvzkoušejte si víc než šedesátku her jen tak pro zábavu zcela zdarma. Sazka Hry najdete je na tomto odkazu.

Přečtěte si také