Do Hongkongu zadarmo? V celosvětové loterii se rozdává 500 tisíc letenek!

Jak po pandemii přilákat nové zahraniční turisty? V Hongkongu mají jasný plán – začnou zájemcům rozdávat letenky prostřednictvím loterie. A není jich zrovna málo. Balit kufry si totiž bude moct rovnou 500 000 šťastných výherců.

Přečtěte si také: Eurojackpot z něj udělal milionáře. Překvapí vás, co si za výhru pořídí


Šanci dostanou lidé ze všech koutů planety a díky tomu, že se tu začátkem února zrušila téměř všechna covidová omezení cest, můžete mít výlet takřka bez starostí. Jak se zapojit?
 

Šanci má každý

Je to poměrně jednoduché. Stačí se registrovat na stránkách World of Winners, zadat svou výchozí destinaci a popřát si alespoň trochu štěstí.

Letenky se rozdávají v několika vlnách. Od 1. března mají šanci obyvatelé jihovýchodní Asie, o měsíc později přijdou na řadu lidé z pevninské části Číny a Češi spolu se zbytkem světa dostanou příležitost od 1. května.
 

Proč se zapojit?

Hongkong je nákupní ráj, kde si užijí všichni milovníci obchodů a levného utrácení. Na své si tu přijdou i zvědaví turisté, kteří prozkoumají čínské i britské kulturní stopy a krásnou architekturu, jež rozhodně nekončí u moderních budov a mrakodrapů.

Gurmáni si pochutnají na delikatesách v restauracích a pouličních stáncích s jídlem, noční sovy pak jistě potěší bohatý výběr klubů a barů. A jestli máte raději zeleň, můžete se radovat. Necelou polovinu města pokrývá nad dvacet krásných parků a jen, co vyjdete z města, narazíte na celou řadu turistických stezek vedoucí skrz lesy a hory.
 

Cestovat můžete i s námi

Láká vás Hongkong, ale třeba i jiné destinace? Pohádkovou dovolenou si můžete užít díky Eurojackpotu. Když vám to dneska večer vyjde, bohatší budete o stovky milionů korun, takže můžete klidně vyrazit třeba i na cestu kolem světa.

Vstupenku do losování seženete na mnoha tisících prodejních míst s terminálem Sazky, online na našich stránkách a také v mobilní aplikaci Sazka. Ta je zdarma pro operační systémy Android a iOS a skvěle se přes ni kontrolují papírové sázenky. Uložit si sem ale také můžete svá šťastná čísla i Sazka kartu, a když vyhrajete, dáme vám vědět přes mail nebo SMS.

Aplikaci Sazka stáhnete na pár kliknutí.

Přečtěte si také