Díky 6 milionům ze Sportky si splní sen: „Začnu podnikat a postavím se na vlastní nohy.”

Měl to být jen úplně obyčejný den plný běžných maličkostí a povinností. Při cestě na poštu, kam šla poslat jeden balíček, si však žena řekla, že otestuje svou štěstěnu, a požádala o tiket do Sportky.

Přečtěte si také: Z loterie odešla o 13 milionů bohatší. Koupi tiketu jí prý poradil duch


Přestože si poprvé vsadila už před dvaceti lety, nikdy nebyla pravidelnou hráčkou a vstupenku do loterie si pořídila jen jednou za čas. Intuice ji ale tentokrát nezklamala a po několika předchozích menších výhrách jí skutečně vyrazila dech. Vylosovaná čísla jí přinesla 6 557 835 Kč.
 

Dvojnásobná porce šoku

„Úplně se mi rozklepaly ruce a zrychlil tep. Nedokázala jsem odtrhnout oči od obrazovky počítače a v hlavě mi běžela jedna myšlenka za druhou. Popravdě už si moc nepamatuju, co mě tehdy napadalo,“ smála se výherkyně při našem osobním setkání v budově Sazky.

Netrvalo dlouho, než si její reakce všiml manžel, který seděl poblíž. Tehdy prý jen ukázala na obrazovku a oba pak společně zkontrolovali, zda čísla opravdu zadala správně.
 

Nový začátek

O téhle dobré zprávě zatím s nikým příliš nemluvila a kromě manžela o ní řekla jen jejich třem dětem. Nechce k sobě totiž přitáhnout příliš velkou pozornost a raději by si finance užila v klidu a s rozmyslem. Část peněz plánuje poslat na vybrané charitativní organizace, aby podpořila ty, kdo v životě neměli takové štěstí jako ona.

Peníze chce zároveň použít na začátek svého podnikání, po němž touží už opravdu dlouho. „Vždycky jsem se nechala něčím zastrašit a zastavit, ale s tím je teď konec. Výhra mě nakopla a ukázala, že přišel ten správný čas postavit se na vlastní nohy,“ řekla odhodlaně.
 

Zveme vás mezi milionáře

Se sázením v blízké době přestávat rozhodně nechce a jednou za čas si nějaký ten tiket koupí. Prý by se s námi ještě někdy moc ráda setkala a my to vidíme stejně. A v budově Sazky samozřejmě moc rádi přivítáme i vás.

Chcete se zařadit mezi naše milionáře? My doporučujeme plný tiket třeba na dnešní losování Sportky. 

Kromě desítek milionů, které můžete trefit, večer díky Milionové vánici zaručeně vznikne hned pět majitelů částky 1 000 000 Kč. Stačí mít plný tiket včetně Šance, který seženete na pár kliknutí na našich stránkách.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také