Top 10 nejvyšších výher v Eurojackpotu. Ze dvou Čechů jsou miliardáři! (II. díl)

Eurojackpot je svými štědrými výhrami proslulý. Spoustu z nich nadělil i českým sázejícím a ze dvou dokonce udělal miliardáře. V minulém díle jsme se podívali na sedm šťastlivců, kteří si z loterie odnesli několik desítek milionů, a dnes vám představíme hráče, jimž se podařilo obsadit první příčky, co se týče vůbec nejvyšších výher, které u nás padly.

Přečtěte si také: 10 největších výher v Eurojackpotu. Kdo z Čechů si odnesl nejvyšší částku? (I. díl)


Nechte se inspirovat příběhy těchto tří sázejících a zkuste své štěstí ve hře i vy.
 

3. místo 

Částka: 71 785 844 Kč
Rok: 2016


Na třetí příčce se umístil sázející z Královehradeckého kraje, jemuž více než 70 milionů zpříjemnilo konec roku a usnadnilo mu vstup do toho následujícího. Svou nádhernou výhru totiž trefil v pátek 30. prosince 2016.

Pro sázenku si přitom došel už čtyři dny před losováním, a to v úterý ráno. Vsadil si plný tiket s doplňkovou hrou Extra 6 a čísla nechal vybrat od terminálu. Výhru ve druhém pořadí mu přinesl už první sloupeček.
 

2. místo

Částka: 1 411 860 488 Kč
Rok: 2019


Druhou historicky nejvyšší výhru v České republice a nejvyšší výhru v online sázení u nás si 14. června 2019 odnesl internetový sázející. Kromě stříbra a předchozích dvou zmíněných titulů se může pyšnit i přízviskem druhého českého miliardáře od Eurojackpotu.
 

1. místo

Částka: 2 466 000 000 Kč
Rok: 2015


Tím prvním je muž středního věku, který si pro osudovou sázenku došel na prodejnu Sazky v Pardubickém kraji, kde také žije. Tiket s vítěznou kombinací 12, 14, 18, 38 a 46 a doplňkovými čísly 9 a 10 mu 15. května 2015 přinesl neskutečnou výhru v hodnotě bezmála 2,5 miliardy korun.

Do Sazky přijel vlakem a při předávání byl nervózní, že nestihne spoj zpátky. Výherce během krátkého rozhovoru našemu kolegovi sdělil, že se zatím v jeho životě nic nezměnilo, dál chodí do práce a pečlivě zvažuje, jak s penězi naloží. Jak to dopadlo, je ve hvězdám, my jsme ale přesvědčeni, že si víc než dvě miliardy spokojeně užívá dodnes.
 

Příští zlato může být vaše

Chtěli byste se také zařadit mezi české výherce, kterým Eurojackpot přinesl život měnící výhru? Šanci máte už dneska večer. Svůj tiket si zajistíte na pár kliknutí.

Přečtěte si také