Dáváte si novoroční předsevzetí? Tyto aplikace vám pomohou s jejich plněním

Dali jste si novoroční předsevzetí? Pokud ano, je dost pravděpodobné, že nejspíš chcete víc sportovat, zhubnout nějaké to kilo či přestat kouřit. Anebo si možná chcete víc užívat života.

Přečtěte si také: Hledáte zábavu na pár minut? Tyhle hry vás budou bavit


S tím vším vám mohou pomoci mobilní aplikace, které jsme dnes vybrali. A které by vám v telefonu neměly chybět ani v případě, že si novoroční předsevzetí nedáváte.
 

QuitNow!: Přestaňte kouřit

Android, iOS/Zdarma (+ nákupy v aplikaci)/4,8*


Kouření je jeden z nejhorších nešvarů, kterým stále trpí mnoho z nás. I proto se skončení s tímto zlozvykem objevuje na seznamu novoročních předsevzetí velmi často. Také byste rádi přestali kouřit? Vaším parťákem v boji se závislostí je aplikace QuitNow!: Přestaňte kouřit.
 

Stáhnout aplikaci


Jde o nejkomplexnější nástroj, který můžete v obchodech s aplikacemi najít. Na začátku si nejdřív zapíšete den a čas, kdy jste přestali kouřit, dále vyplníte, kolik jste denně vykouřili cigaret a kolik stála krabička. Aplikace vám pak počítá ušetřené peníze, kolik života navíc jste získali a také vám ukazuje, jak se vám díky vašemu rozhodnutí zlepšuje zdraví. Součástí jsou i tipy WHO a nechybí ani komunita, která vás v krizi podpoří. To všechno zdarma a v češtině.
 

J&J Official 7 Minutes Workout

Android, iOS/Zdarma/4,9*


Chcete být v roce 2023 víc fit, ale na sportování vás zase tolik neužije? Strávit každý den cvičením pouhých sedm minut je ale aspoň za nás mise, která je hravě zvládnutelná. Přesně to nabízí aplikace J&J Official 7 Minutes Workout a asi vás potěší, že je vědecky prokázáno, že pouhých sedm minut denně opravdu stačí.
 

Stáhnout aplikaci


Aplikace je zcela zdarma a najdete v ní celkem 72 druhů cvičení a 22 tréninků, které začínají právě na sedmi minutách, do těla si ale můžete dávat až 32 minut. Trénink, kde potrápíte přesně ty partie, jaké chcete, si ale sestavíte také sami. A skvělé je, že se hodí jak pro začátečníky, tak i ostřílené sportovce. Aplikace je v angličtině, díky video návodům ke každému cviku si s ní ale poradí úplně každý.
 

Kiwi.com

Android, iOS/Zdarma/4,6*


Při cestování získáte zážitky i nové přátele, které vám už nikdo nikdy nevezme. V dnešní nelehké době se navíc výlety mohou proměnit v něco, na co se opravdu těšíte a co vás posouvá kupředu. Naším tipem je Kiwi nejen proto, že jde o českou službu a aplikaci.
 

Stáhnout aplikaci


Na Kiwi nás baví hlavně to, že v ní neseženete pouze letenky, dopravu na místo ale můžete zkombinovat třeba i s vlaky, autobusy nebo trajekty. Právě díky tomu je často jízdenka či letenka za skvělou cenu. Až budete mít naplánovanou cestu, Kiwi vám zdarma pošle průvodce v cílové destinaci, ale třeba i možnost navštívit zdarma letištní salónek. A my ještě milujeme funkci „Cestovat kamkoliv“, kdy vám Kiwi v požadovaných termínech zobrazí nejlevnější spoje.
 

Plňte předsevzetí, ať jste kdekoliv

Možná si svůj další výlet chcete naplánovat, když máte dlouhou chvíli při čekání, limituje vás ale nedostatek mobilních dat. S tím vám dokáže pomoci SAZKAmobil. Data rozdáváme buď jako dárek úplně zdarma, anebo je nabízíme za skvělé ceny.

Pokud si dobijete kredit za aspoň 300 Kč, můžete si jako Odměnu za dobití vybrat 1 GB mobilního internetu. Při dobití za aspoň 400 Kč pak získáte rovnou 2 GB dat zdarma. Pro opravdové dataře je tu ještě balíček 10 GB, který pořídíte za 390 Kč. Akce platí do konce ledna.

Právě teď navíc můžete pořídit SIM kartu jen za polovic. Za cenu 75 Kč získáte kredit 150 Kč, k tomu si vyberete telefonní číslo a my vám ji zdarma do pár dní doručíme až do schránky. Klikněte si pro svoji SIM do našeho e-shopu.

Přečtěte si také