Co dát pod stromeček? S našimi 7 tipy chybu neuděláte (I. díl)

Pro někoho je výběr dárků hračka, pro jiné jde o velký oříšek. Jestli přemýšlíte, čím potěšíte jak nadšence do moderních technologií, tak třeba i každého, kdo dojíždí do práce či do školy, čtěte dál.

Přečtěte si také: Hledáte dárek, kterým zaručeně uděláte radost? Vsaďte na paysafecard


Když nevíte a nemáte příliš přiškrcený rozpočet, vsaďte na bezdrátová sluchátka. My vybrali model od Bose, který skvěle sedí, výborně hraje a je machrem v potlačování okolního hluku. Do moderních interiérů se hodí stylová dlaždicová LED světla, jejichž barvu měníte v mobilní aplikaci. A s předplatným Netflixu zcela jistě uděláte radost úplně každému.
 

Sluchátka Bose QuietComfort 45s

Cena: od 7290 Kč


Jestli jste příznivci rčení, že ticho léčí, pak jistě u sluchátek zkoumáte funkci ANC, tedy potlačení okolního hluku. Dobré ANC se hodí nejen při cestování, ale třeba i v kanceláři, kde pracují další kolegové, co mluví či telefonují.

Špičkou je v tomhle oboru nový bezdrátový model sluchátek od Bose s názvem QuietComfort 45s. Jsou extrémně pohodlné a pyšní se také křišťálově čistým zvukem. Ano, levné nejsou, ale ocení je milovníci hudby stejně jako ti, kdo sluchátka používají třeba na online schůze či s nimi telefonují.
 

LED osvětlení Nanoleaf Shapes Hexagon Starter Kit

Cena: od 2590 Kč


LED osvětlení s možností změny barvy má celou řadu výhod. Dokáže navodit tu správnou atmosféru, pomoci s dobrou náladou, ale také s usínáním či vstáváním. A často i skvěle vypadá. Všechno výše uvedené platí o světlech od firmy Nanoleaf Shapes. LED dlaždice seženete buď jako trojúhelníky, nebo šestiúhelníky a na zdi s nimi můžete vytvářet všemožné tvary, internet je inspirace plný.

Co víc, každému světlu lze v aplikaci nastavit jinou barvu, ale také intenzitu svícení či možnost, aby reagovala na hudbu. Světla od Nanoleaf Shapes jsou prostě stylovka, která vdechne originalitu každému modernímu interiéru.
 

Předplatné Netflixu na celý rok

Cena: od 2388 Kč


Koruna, Domek z karet, Papírový dům, Narcos, Dámský gambit, ale i spousta severské a evropské produkce, parádní dokumenty, reality show či pořady o jídle. A velká kupa pohádek a animáků. Netflix je neotřesitelnou jedničkou v ČR i díky tomu, že nabízí úplně nejvíc obsahu a je také pro uživatele asi nejpřátelštější platformou, co se týče užívání.

Nastavit si tu můžete až pět profilů, samozřejmostí je 4K, svým potomkům přizpůsobíte obsah podle věku a užijete si i velmi přesná doporučení podle toho, jaké žánry vás baví. To vše od 199 Kč měsíčně.
 

Užijte si levná data od SAZKAmobilu

Streamování videí spolyká spoustu dat, což ale nemusejí řešit zákazníci SAZKAmobilu, kteří mají mobilní internet buď zdarma, nebo za skvělé ceny. Při dobití kreditu za aspoň 400 Kč získávají až do 3. 1. 2023 rovnou 2 GB dat zdarma. Do stejného data si pak mohou zakoupit výhodný 10 GB balíček jen za 390 Kč.

Ještě si naše data a volání za férové ceny neužíváte? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Právě teď získáte předplacenku se slevou 50 %. Jen za 75 Kč dostanete kredit 150 Kč a poštovné je zdarma. Objednejte si ji na našem e-shopu.

Autoři fotografií: Archiv výrobců.

Přečtěte si také