Chcete vyhrát v loterii? Vyzkoušejte 5 zaklínadel, která (prý) fungují

Vyzkoušeli jste už všechno a zatím to nevyšlo. Možná jste ale nevyzkoušeli úplně všechno. Je tu ještě jedna možnost, jak se pokusit přivolat štěstí v loterii. Pokud se nebojíte trochy rituálů a kouzel, čtěte dál.

Přivolejte si magickou bohyni štěstí Madal

Pokud se vám povede bohyni Madal opravdu nalákat, zajistí vám prý štěstí v celém životě. A štěstí je pro vás i to, abyste vyhráli vysněnou loterii, takže byste mohli získat docela dost peněz za docela málo práce.

Jediná záludnost tohoto zaklínadla je, že se musí provádět v sedu za stromem, což v zimě nebude nic moc zážitek. Hodit se vám bude i dobrá schopnost soustředění a talent na počítání. Pokud si troufáte na lehkou magii, tady je recept:

Loterní zaklínadlo musíte říkat každý den po dobu jednoho týdne, nesmíte žádný den v řadě vynechat, ani si nějaký přidat. Kouzlo se provádí se setměním, což teď v zimě možná stihnete, když si na moment odskočíte zakouzlit z práce.
 

Přečtěte si také: Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka přinesla přes 9 milionů


Posaďte se za strom, mějte překřížené nohy a říkejte tohle zaklínadlo: AEH MADAL MERU JEET HUJADO celkem tisíckrát za sebou. Trvá to prý zhruba pět minut. Počítejte ale bedlivě, pokud se spletete, zaříkávadlo ztratí svou kouzelnou moc. Počítání si můžete pojistit odpočítáváním například korálků z růžence, což doporučuje magie. Vystačíte si ale jistě i s kamínky nebo hrachem. Vždy s každým opakováním si dáte jeden na stranu.
 

Zaklínadlo tiketu

Snad nejsnazší magická hra, která má přinést výhru. Výhoda tohoto rituálu je, že ho stačí provádět jednou za měsíc, a i tak z něj vytěžíte maximum. Důležité je mít u sebe prázdnou papírovou sázenku konkrétní loterie, kterou si přejete vyhrát.

Úskalí tohoto kouzla je ale v tom, že potřebujete sluneční svit, aby fungovalo. Počkejte si tedy, až vysvitne slunce, sedněte si na zem a položte si sázenku přímo před sebe. Dívejte se na ni pozorně a řekněte nahlas tohle zaklínadlo: HAL KAR GAN ME DOHLAB. Bude vám stačit, když ho zopakujete jednadvacetkrát.

Vezměte si hůlku (pokud ji nemáte, poslouží i konec vařečky), a ukažte na prázdnou sázenku. Zavřete oči a zkuste si představit čísla. Čísla, která vám vytanou na mysl, by mohla být ta výherní. Zní to celkem jednoduše, ale vaše mysl se musí na kouzlo řádně připravit, proto prý může chvíli trvat, než se na kouzlení vytrénujete.
 

Snadný loterní rituál pro lidi se šikovnýma rukama

Budete potřebovat:
 
  • něco, co reprezentuje zemi - např. talíř plný písku,
  • kus zelené látky,
  • jehlu a nit,
  • sušený heřmánek,
  • tyčku skořice nebo cedru,
  • mátový olej nebo zimolez.
Aby rituál fungoval na výhru v loterii, musí být proveden správně a přesně v době, kdy je úplněk. To je totiž ve vládě bůh Merkuru, který střeží peníze a obchody.

Největší úskalí je, že musíte ze zelené látky vyrobit panenku, a tu pak naplnit nasbíranými ingrediencemi, tedy heřmánkem, skořicí a kápnout na to kus mátového oleje. Pak panenku zašijete, chytnete do ruky a budete sedmkrát opakovat: Bože náhody, prosím přines mi rychle bohatství. Veď mě svou rukou a udělej ze mě boháče.

Dotkněte se talíře a nechte písek jen tak prosýpat mezi prsty, což znamená, že máte kontakt se zemí. Pokud chcete, aby kouzlo fungovalo, opakujte ho vždy, když je měsíc v úplňku. Nakonec, pokud si už vyrobíte kouzelnou panenku, můžete ji přeci používat opakovaně.
 

Kouzlo na losy

Pomůže vám prý u terminálu vybrat ten správný los.Potřebujete:
 
  • 5 zrnek kukuřice
  • 3 žaludky
  • kousek malachitu.
Vezměte všechny ingredience do rukou a mněte je v nich. Během toho řekněte: Oříšky a semínka bývaly známky bohatství. Zamíchejte se a najděte se, ať ten správný los já vyberu si.

Pořád mněte všechno mezi dlaněmi, dokud vám jednotlivé části nepropadnou mezi prsty. Další den vezměte malachit do ruky, kterou si budete vybírat svůj los. Kouzlo by vás mělo vést ke správné volbě.
 

Mega milionové zaklínadlo

Tohle kouzlo prý funguje na opravdu velké loterie a zabírá prý okamžitě. Doporučujeme ho tedy vyzkoušet například na Eurojackpot. Výhoda tohoto zaklínadla je, že funguje jak na papírové sázky, tak i na jejich online podobu. Skoro to vypadá, že ani nemusíte jít z domu, abyste si ten výherní tiket vsadili, když si můžete vsadit z mobilu nebo počítače a kouzlo to neovlivní.

Bohužel ale kvůli zaklínadlu ven přeci jen jít musíte, a to hned po západu slunce. Sednout si máte pod strom a říct: CHUK NA HOVE DHAN LAKH HOVE SHODHANAK. Opakovat ho musíte přesně sedmasedmdesátkrát, a to sedm večerů po sobě jdoucích, takže ho jistě natrénujete. Osmý den si musíte vsadit a výhra prý hned přijde.

Při kouzlení buďte opatrní, co si přejete, protože přesně to se vám může splnit. Co se peněz týče, vyhrajete prý tolik, abyste dokázali být šťastní. Za funkčnost těchto zaklínadel neručíme, ale pokud máte smysl pro legraci, vyzkoušejte je a až si půjdete převzít výhru, řekněte nám, které nejlépe zabralo.

Třeba dneska večer si můžete zahrát o Superjackpot Sportky, který ukrývá částku 39,6 milionu korun. To už je celkem slušný balík peněz, co říkáte? Vsaďte si online na tomto odkazu.

Přečtěte si také