Čech si na losu setřel 5 milionů a 100tisícovou rentu na 5 let. Díky ní procestuje svět

Stírací losy z rodiny Rentiér patří v Česku dlouhodobě k těm nejoblíbenějším. Aby ne, když je hlavní cena tak lákavá. Jak název napovídá, pokud si ji setřete, máte zajištěnou rentu na dobu pěti let. A když si navíc vyberete los Mega rentiér, čeká na vás nejen stotisícová renta, ale k tomu ještě hned 5 000 000 Kč. 

Přečtěte si také: Výhru 4,5 miliardy oslavili sourozenci večeří ve fast-foodu


Právě hlavní cena většinou rozhodla o tom, že si náš dnešní výherce tak často vybíral Mega rentiéra. Los, který mu přinesl miliony, si koupil na poště. „Šel jsem poslat dopisy a paní pošťačka se mě zeptala, jestli bych také nechtěl zkusit štěstí na stíracím losu,” začíná vyprávění výherce. „Ten den se mi celkem dařilo, tak jsem si řekl proč ne a jeden jsem si vybral.”
 

Manželka mu říkala, že se na losy nevyhrává

Muž se do stírání pustil až večer, když dorazil domů. „Musím říct, že to bylo celkem drama,” smál se při vzpomínce. „Manželka něco dělala ve vedlejší místnosti, a už když jsem setřel první písmeno R, tak jsem na ni volal, že se ze mě teď určitě stane rentiér. Volala na mě zpátky, že jsem blázen, že se na losy nevyhrává.”

Pak ale otec jednoho potomka v hracím poli našel druhé R a nakonec i to třetí. A pak mu prý došla slova. „Chvíli jsem jen seděl za stolem, zíral na los a tomu, co vidím, jsem vůbec nechtěl věřit,” popisuje muž první chvíle poté, co se z něj stal loterní milionář.

Los nakonec přišla zkontrolovat i manželka, a když potvrdila, že v hracím poli také vidí tři písmena R, radostnou novinu zavolali svým blízkým. A také začali plánovat, jak s výhrou naloží.
 

Peníze zaplatí dovolené snů

„S celou rodinou rádi poznáváme nové kraje, a tak se už nemůžeme dočkat na další krásné dovolené, na které vyrazíme,” prozrazuje výherce. Možná byste také čekali, že pokud po dobu dlouhých 60 měsíců, tedy následujících pěti let, bude muž dostávat královskou rentu 100 000 korun, velmi brzy hodí svému šéfovi na stůl výpověď.

U tohoto výherce se ale pletete: „Jen proto, že jsem si setřel miliony, žádné velké změny ve svém životě neplánuji,” prohlašuje kategoricky muž. „Do práce budu chodit dál, ale musím říct, že díky výhře v Mega rentiérovi teď s manželkou cítíme velkou úlevu. Těch 5 milionů hned a 100 tisíc měsíčně na dalších 5 let výrazně zlepšilo naši životní situaci,” dodal šťastlivec, rozloučil se s námi a odjel slavit domů.
 

Setřete si královskou výhru i vy

Los Mega rentiér je zkrátka dobrá volba. Nejen, že nabízí krásnou výherní pravděpodobnost jedna ku 3,07, hlavně se tu ale pod fólií ukrývají pohádkové výhry. V současné emisi budou hned dva šťastlivci, kteří si odnesou hlavní výhru 5 milionů a 100 tisíc měsíčně na 5 let, ale je tu také ještě deset výher v hodnotě 200 tisíc korun.

Mega rentiéra navíc koupíte v každé dobré prodejně s terminálem Sazky. Tu nejbližší najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Nechce se vám nikam chodit? eLosy Rentiér najdete i na internetu a třeba se Super rentiérem můžete z pohodlí svého gauče získat rentu 100 tisíc měsíčně na 5 let. Všechny online losy od Sazky najdete na tomto odkazu.

Výhercův los Mega rentiér je z již ukončené emise. Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: PxHere.

Přečtěte si také