„Byl to šok!” Paní Dana je díky Sazka Klubu bohatší o 100 000 Kč

Dlouhou cestu do Sazky paní Dana neměla. Dorazila za námi ze Středočeského kraje a celou dobu se nepřestala usmívat. Během své návštěvy nám nejdřív prozradila, jak si přeje vyhraných 100 000 Kč dostat, svěřila se ale také se svými hráčskými zvyky i proč má Sazka Klub a Kolo štěstí tolik ráda.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu ze Sazka Klubu dá peníze svým dětem


Když jsme elegantní dámě ze Středních Čech volali, že se právě stala majitelkou opravdu krásné výhry, k telefonátu byla nejprve nedůvěřivá. „Neznámá čísla moc nezvedám, a tak jsem nechtěla vzít ani tento telefonát,” vzpomíná s úsměvem. Potom si však v nepřijatých hovorech všimla, že je zmeškaný hovor od Sazky, a rozhodla se zavolat zpátky.
 

„Večer si otevřu šampus!”

A dobře udělala! Informace, že si na Kole štěstí vytočila hlavní výhru měsíce února v podobě 100 000 Kč, jí nejdřív nadělila pořádný šok, od té doby už se ale z výhry jenom raduje. „A něco vám řeknu,” šibalsky se na nás usmála. „Až přijedu domů, večer si otevřu šampaňské, abych tu krásnou částku, co jsem vyhrála, pořádně oslavila,” říká paní Dana.

Žádné divoké utrácení ale zároveň neplánuje. „Výhru si zatím nechám na účtu, kvůli inflaci jsem ráda, že jsem získala finanční polštář. Jestli si něco koupím, si zvlášť teď dvakrát rozmyslím,” podotýká výherkyně zodpovědně.
 

Sazka kartu používá pravidelně

Radost si ale i přesto sem tam udělá, a to když si jde občas vsadit Šťastných 10. „Kačeny jsou prostě moje,” konstatuje výherkyně. A dodává, že kdykoliv si jde pro tiket, nikdy nezapomene z peněženky vyndat svoji Sazka kartu.

Tu má už zhruba dva roky díky paní prodavačce z trafiky, kam si sem tam zajde a která jí kartu nabídla. „Nejdřív jsem chvilku váhala, jestli do Sazka Klubu vstoupím, říkala jsem si, jestli chci další plastovou kartičku v peněžence. Nakonec jsem si ji ale zřídila a teď se ukázalo, že jsem udělala opravdu dobře,” usmívá se žena ze středních Čech.

Hlavní motivací, proč kartičku používá, je soutěž Kolo štěstí, jímž točí opravdu ráda. „Vždycky se těším, až mi na mobil dorazí zpráva s odkazem, a ještě větší radost mám, když mi padne nějaká výhra. Kolo štěstí je jednoduché a pro každého. Že si ale vytočím rovnou 100 000 Kč, to mě vážně nenapadlo,” loučí se s námi seniorka. A my věříme, že jí krásné výhry bude dál nosit nejen Kolo štěstí, ale třeba i ony roztomilé kačky z loterie Šťastných 10.
 

Kolo štěstí: tisíce drobných výher za miliony

Chcete mít také možnost každý měsíc hrát o skvělé ceny? Potom byste měli používat svoji kartu Sazka Klubu pokaždé, když si jdete do obchodu například pro los nebo tiket do loterie. V takovém případě dostanete druhý den textovku s odkazem, po jehož rozkliknutí získáte možnost zatočit si Kolem štěstí.
 

Klikněte pro všechny výhody, které nabízí Sazka Klub


Ve hře jsou tisíce drobných výher od desetikoruny, trefit ale můžete až 1 000 Kč. Takových cen si členové klubu vytočí každý měsíc za miliony. Peníze si lze buď při příští návštěvě obchodu vybrat, anebo je použít na nějaký ten tiket nebo los od Sazky.
 

Zahrajte si o 100 000 Kč i vy!

Ještě lepší zpráva ale nastává ve chvíli, kdy okamžitou výhru na Kole štěstí nezískáte. Díky tomu jste totiž zařazeni do hlavní měsíční hry, kde se i teď hraje o krásných 100 000 Kč. Zároveň platí, že počet pomyslných vstupenek do slosování o hlavní výhru není nijak omezen. Čím víc tedy budete svoji Sazka kartu používat, tím větší máte šanci hlavní výhru získat.

Pokud zatím klubovou Sazka kartu nemáte, zřídí vám ji na počkání v některé z několika tisícovkách prodejních míst s terminálem Sazky. Klikněte si pro to nejbližší na mapu na tomto odkazu.

Přečtěte si také