Nejjednodušší cesta k zábavě? Paysafecard pořídíte na tisících pobočkách Sazky

Baví vás Playstation, porážíte soupeře v online hrách, sem tam si koupíte nějakou tu placenou aplikaci v Google Play, využíváte mikrotransakce či prémiová předplatná anebo zkrátka chcete bezpečný nástroj pro platby v hotovosti na internetu? Přesně pro vás je tu paysafecard, kterou díky terminálům Sazky seženete doslova na každém rohu.

Přečtěte si také: Nevíte, kam dřív skočit? S těmito aplikacemi budete mít všechny úkoly pod kontrolou


Platba probíhá prostřednictvím šestnáctimístného PIN kódu, který seženete v různých nominálních hodnotách, takže se hodí pro malý i velký rozpočet. PINy jsou k dispozici v hodnotách 200 Kč, 500 Kč, 1200 Kč a 2500 Kč a lze s nimi platit opakovaně až do vyčerpání celé hodnoty.
 

Platby i bez zadávání PINu

Stejně jednoduše zaplatíte na internetu v případě, kdy si vytvoříte účet My paysafecard. I ten si dobijete na terminálech Sazky nebo si na něj můžete uložit zakoupené PINy . A díky účtu také získáte přehled a kontrolu nad svými výdaji.
 

Prodejny Sazky: nejsnazší cesta k paysafecard

Pořídit paysafecard můžete na terminálech Sazky. Prodejny poznáte podle žlutých koulí s naším logem a najdete je doslova na každém rohu; po celé republice jich je víc než 7000.

Velkou výhodou je také skutečnost, že mnoho prodejen má otevřeno i večer nebo o víkendu. Terminály Sazky, kde paysafecard zakoupíte, se nacházejí třeba i na čerpacích stanicích nebo večerkách.
 

Bezpečné platby i skvělý dárek

Právě proto může paysafecard přijít vhod, nejen když sháníte dárek na poslední chvíli pro někoho blízkého, kdo rád hraje nebo se baví na internetu.

Ať už jako dárek nebo přímo pro vás, paysafard je zkrátka bezpečná cesta k zábavě. Dojděte si pro svůj PIN na nejbližší prodejní místo Sazky, které najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také