Padla hlavní výhra v loterii Extra Renta. Na výherce čeká měsíční renta 100 000 Kč na 20 let
Šťastný sázející si online vsadil plný tiket na dvě po sobě jdoucí slosování, a to se mu vyplatilo. Cinkla mu totiž hlavní výhra v loterii Extra Renta od Sazky a jeho budoucnost, jako nového rentiéra, tak rozhodně nevypadá vůbec špatně! Každý měsíc po dobu dlouhých 20 let mu na konto cinkne pohádková částka 100 000 korun.


Přečtěte si také: Druhá adventní neděle přinesla šest nových milionářů. Ve Sportce padl Jackpot 83 milionů


Motivů pro to jít si vsadit loterii je mnoho. Některé jsou racionálnější, jako třeba zvýšené náklady na Vánoce nebo koupě nového bydlení. Jiné jsou spíš o emocích. Někomu se třeba o výhře zdá, někdo vidí znamení při procházce se psem a jiný má prostě zvláštní pocit, který mu říká, ať to jde zkusit. Jak to měl sázející, který zvolil loterii Extra Renta, přesně nevíme, ale jeho rozhodnutí jít si vsadit bylo prostě správné.


Finanční nezávislost za 200 Kč

Šťastná čísla 1, 9, 14, 17, 18, 23 a 29 mu přinesla fantastickou výhru 100 000 Kč měsíčně, která je pro něj připravená po dobu 20 let. To znamená, že si nový milionář celkově odnese výhru v hodnotě 24 000 000 Kč a má tak nakročeno k pohádkové finanční nezávislosti. Ta ho stála jen 200 Kč, které výherce vsadil online na plný tiket a na dvě po sobě jdoucí slosování. „Máme prověřené, že Čechy hraní o odměnu v podobě měsíčních výplat baví. V případě správného odhadu a kapky štěstí, jsou to zárukou jistoty, která cinkne každý měsíc na účet", říká Martin Eliáš, brand manažer společnosti Sazka.
 
Nový “extra” rentiér se tak zařadí po bok 321 milionářů, kteří se v roce 2023 zrodili díky Sazce. Ti si mezi sebou rozdělili na výhrách celkovou částku 1 756 801 521 korun. Zajímavé je, že celkem 250 milionářů se radovalo ze své výhry díky Sportce (se Šancí).


Loterie od Sazky hráče baví

Extra Renta od Sazky je podobně jako Sportka nebo Eurojackpot postavena na principu číselné loterie, kde se volí sedm čísel z 33. Výhru lze získat už za tři uhodnutá čísla. Cena sloupečku je 25 Kč (pro měsíční rentu 100 000 Kč) nebo 50 Kč (pro měsíční rentu 200 000 Kč) a sázenka obsahuje čtyři sloupečky. Losování probíhá dvakrát týdně, a to vždy v pondělí a čtvrtek.
 
Vsadit si můžete na jakékoliv prodejně s nabídkou Sazky nebo z pohodlí telefonu či počítače online.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce.
 

Přečtěte si také