5 minerálů, které vám přinesou peníze a prosperitu! Jaké to jsou a jak si díky nim přihrát peníze?

O minerálech se traduje, že dodávají sílu, pomáhají s léčbou nejrůznějších onemocnění, odvádějí negativní energii a přitahují do našich životů to, co potřebujeme a chceme. A některé z nich prý nosí hojnost, peníze i bohatství.

Přečtěte si také: Neuvěřitelný příběh: přežil vlastní smrt, následně vyhrál v loterii. A ne jednou


Pořiďte si je jako surový kámen či šperk a mějte je u sebe, až si příště půjdete vsadit. Nestačí je ovšem jen vlastnit, důležité je v jejich moc a sílu věřit. Vybrali jsme pro vás pět druhů, které by vám mohly pomoci.
 

Pyrit pro vyšší sebevědomí

Zlatavému pyritu se říká také kočičí zlato nebo zlato hlupáků. Je vhodný především pro ty, kdo si myslí, že si nezaslouží bohatství a hojnost. Díky tomu, že pomáhá zvyšovat sebevědomí, vás přesvědčí o opaku. Navíc vám dodá sílu ve chvílích, kdy budete potřebovat napravit finanční problémy.

Do života vám může přinést prosperitu, úspěch a nové příležitosti. Pokud chcete využít jeho sil, postavte ho na zakoupený loterijní tiket.
 

Citrín proti pochybnostem

Zlatožlutý citrín je kámen hojnosti, štěstí a prosperity. Do života vnáší motivaci i optimismus a posiluje sebedůvěru. Díky tomu je ideální v případech, kdy bojujete s pochybnostmi nebo negativními myšlenkami spojenými s penězi. Mimo to pomáhá s dosahováním finančních i pracovních cílů.

Noste u sebe kousek citrínu, abyste odstranili negativní energii a přivolali si do svého života radost a štěstí navíc. Pozitivní nastavení mysli je totiž základem úspěchu. A to i v sázení.
 

Jadeit pro vytrvalost

Zelený jadeit je od pradávna spojovaný s bohatstvím, moudrostí a harmonií. Dává do pohybu vše, co má co dočinění s penězi, pomáhá s dlouhodobým plánováním finančních cílů, a když přijde na finanční plány, slouží jako připomínka vytrvalosti.

Jeho moc posílí kombinování s dalšími kameny. Často bývá součástí šperků, které jsou ideální na to, abyste si je na sebe vzali ve chvíli, kdy si kupujete tiket či los.
 

Avanturín pro štěstí

O zeleném avanturínu se říká, že dodává sebevědomí a vnitřní klid. Vhod tedy přijde hlavně těm, kdo pochybují o svém štěstí. Dobře působí ve všech situacích, jež se týkají financí a majetku, a přitahuje k sobě hojnost a peníze.

Ideální je nosit u sebe osm kousku avanturínu, například v podobě náramku s osmi kuličkami doplněnými jiným minerálem. Osmička je totiž číslo spojované s bohatstvím a hojností.
 

Tygří oko pro nové příležitosti

Potřebujete změnit úhel pohledu? Pak je pro vás ideální tygří oko. To má sloužit jako připomínka toho, že k dosažení jednoho cíle vede hned několik cest. Pomáhá nám dívat se na věci a situace s nadhledem, zlepšuje odhodlání a chuť dosahovat cílů.

Jako cíl si můžete dát třeba to, že už vám to konečně vyjde ve Sportce. Od desítek milionů, o které se hraje dnes večer, jste jen šest čísel daleko. Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také