„Vždycky jsem vtipkovala, že jeho výhrou v loterii jsem já.” A pak skutečně vyhráli!

„Chodíme spolu jen tři měsíce,“ prozradila Catherine Roden z amerického města Creedmoor. „Vždycky jsem vtipkovala, že Bill vyhrál loterii už v momentě, když mě poznal. A teď jsme skutečně vyhráli!“

Přečtěte si také: To by byl pech! Důchodce málem vyhodil tiket s výhrou 149 milionů


Milionová klika dvojice začala v momentě, kdy jednu středu vyrazili do nedalekého supermarketu na nákup potravin. Když stáli ve frontě, řekli si, že si koupí tiket do loterie Powerball za zhruba 70 korun.
 

Tiket si nechali zkontrolovat terminálem

Slosování, které proběhlo toho večera, nesledovali. Když ale příště vyrazili do obchodu, nechali si sázenku zkontrolovat. Jenže ouha - prodavač jim řekl, že sice vyhráli, že jim ale nemůže prozradit kolik. To se prý dozvědí až v centrále společnosti.

„I když jsme nevěděli, kolik jsme vyhráli, byli jsme pořádně nervózní. Říkali jsme si ale, že jsme trefili tak maximálně tisíc dolarů,“ vzpomínala s úsměvem na onen den Catherine. Až v budově loterní společnosti tak zjistili, že je jejich štěstí mnohonásobně větší. Získali totiž 100 tisíc dolarů, v přepočtu 2,6 milionu korun.
 

Opraví studnu a přispějí na charitu

Catherine plánuje, že část peněz použije na opravu studny, kterou má na pozemku, a velkou část pak spolknou různé charitativní organizace, které pomáhají dětem. „Měli jsme velké štěstí, a tak oba cítíme, že se o něj musíme podělit s ostatními,“ řekla Catherine.

„Předtím, než jsem Billa poznala, jsem si tiket do loterie nikdy nekoupila. Teď jsem pevně přesvědčená, že mi štěstí přinesl právě on,“ dodala výherkyně na závěr.
 

Cesta k dobročinnosti začíná výhrou v loterii

O tom, že přispějí na charitativní účely, přemýšlí i velká část českých výherců. Máte už rozmyšleno, jaké organizaci byste část peněz poslali vy, kdyby vám to v loterii vyšlo? Anebo byste si výhru užili se svými blízkými?

Ať tak, nebo tak, prvním krokem na cestě k milionům je pořízení tiketu. Třeba do dalšího slosování Sportky si pro něj můžete kliknout na tento odkaz.

Přečtěte si také