Sazkabet analýza 9. kola

Olomouc vs. Opava
V pátek se odehraje 9. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 18:00 spolu střetnou Opava a Olomouc. V tomto utkání se střetne osmý se čtrnáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok čtyři body. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Opavy 2:1. V minulém kole hostující opavští hráči ztratili remízou dva body se Slavií. Stejně tak domácí Olomouc remizovala se Spartou. Nejvíc branek v dresu Olomouce vsítil Jakub Plšek, v barvách Opavy dal nejvíc branek Rene Dedic. Hráči Olomouce v této sezóně vyhráli dva ze tří domácích zápasů. Hostující hráči Opavy na venkovních hřištích vyhráli jeden ze čtyř zápasů. Opava není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 0,8 branek na venkovní zápas, Olomouc ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,3 branky na zápas. Olomouc z osmi zápasů v této sezóně v jednom nevstřelila žádný gól, Opava neskórovala ve třech zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 2 branky na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Olomouce, kteří mají v tabulce náskok 4 body, domácí v tomto utkání neprohrají.

Liberec vs. Teplice
V devátém kole 1. české fotbalové ligy se spolu v sobotu na Stadionu U Nisy od 16:30 utkají Liberec a Teplice. Oba týmy dělí v tabulce čtyři příčky, domácí jsou aktuálně na dvanáctém místě ligové tabulky, hosté jsou v tabulce poslední. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Teplic 1:0. Liberec v minulém ligovém kole hrál proti Bohemians a ztratil všechny body. Oproti tomu klub z Teplic remizoval s Karvinou a ztratil dva body. Snajperem v týmu Liberce je Roman Potočný, který dal tři góly, za Teplice se jedenkrát prosadil Jakub Mareš. Hráči Liberce v této sezóně vyhráli jeden ze tří domácích zápasů. Hostující hráči Teplic na venkovních hřištích vyhráli jeden ze čtyř zápasů. Liberec v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,3 branky na zápas, Teplice zaznamenaly na venkovních hřištích průměrně pouze 0,5 zásahu. Domácí Liberec v tomto ročníku odehrál dva zápasy, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Teplic odehrál tři zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,4 branky na zápas.

Mladá Boleslav vs. Příbram
V sobotu se odehraje 9. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 16:30 spolu střetnou Příbram a Boleslav. Domácí tým Boleslavi je aktuálně se třinácti body na čtvrté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o pět příček níž na deváté pozici, když získali deset bodů. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Boleslavi, skončilo výhrou domácích 2:0. V minulém kole hostující příbramští hráči ztratili všechny body s Plzní. Naopak domácí Boleslav remizovala se Slováckem. Nejvíc branek v dresu Boleslavi vsítil Nikolai Komlichenko, v barvách Příbrami dal nejvíc branek Michal Škoda. Hráči Boleslavi v této sezóně vyhráli čtyři ze čtyř domácích zápasů. Hostující hráči Příbrami na venkovních hřištích ještě nevyhráli, i když na to měli už tři pokusy. Boleslav je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelila 3,2 góly na zápas. Oproti tomu Příbram není venku nijak produktivním týmem, respektive venku ještě neskórovala. Domácí Boleslav v tomto ročníku odehrála jen jeden zápas, ve kterém nevstřelila žádnou branku, hostující tým Příbrami odehrál tři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Příbrami není příliš pevná, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,7 gólu na zápas. Domácím se na domácím stadionu v této sezóně v koncovce daří, dá se očekávat, že opět vstřelí alespoň jeden gól.

Slavia Praha vs. Slovácko
V sobotu nás čeká 9. kolo 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Slavie a Slovácko. Svěřenci domácího trenéra Jindřicha Trpišovského jsou v čele ligové tabulky, hosté okupují pátou pozici. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Slavie, skončil zápas výhrou domácí Slavie 4:0. Slavie v minulém ligovém kole hrála proti Opavě a ztratila remízou dva body. I klub ze Slovácka remizoval s Boleslaví a ztratil dva body. Nejlepším střelcem Slavie je Josef Hušbauer se třemi brankami. V týmu hostů ze Slovácka je nejlepším zakončovatelem Tomáš Zajíc se dvěma góly. Hostující Slovácko na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrálo dva zápasy, domácí sešívaní na svém stadionu v této sezóně vyhráli tři zápasy. Slavie je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelila 2 góly na zápas. Oproti tomu Slovácko není venku nijak produktivním týmem, jeho brankový průměr je 1 branka na utkání. Domácí Slavie v tomto ročníku odehrála jen jeden zápas, ve kterém nevstřelila žádnou branku, hostující tým Slovácka odehrál tři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Slovácka není příliš pevná, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 0,2 gólu na zápas. Domácí Slavie má na svém stadionu průměr 2 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 1 branku na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají.

Karviná FC vs. Bohemians 1905
V devátém kole 1. české fotbalové ligy se spolu v neděli na Městském stadionu Karviná od 15:00 utkají Karviná a Bohemians. Domácí tým Karviné je aktuálně se šesti body na patnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o pět příček výš na desáté pozici, když získali deset bodů. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Karviné, skončilo výhrou hostů z Bohemians 0:1. Karviné se v posledním ligovém kole proti Teplicím ne úplně dařilo, když ztratila remízou dva body. Hostující Bohemians naopak získali maximum bodů s Libercem. Nejlepším střelcem Karviné je Michal Petráň se třemi brankami. V týmu hostů z Bohemians je nejlepším zakončovatelem Jan Vodháněl se dvěma góly. Hráči Karviné v této sezóně nevyhráli žádný ze tří domácích zápasů. Hosté z Bohemians venku ještě nedokázali vyhrát, i když na to měli už čtyři zápasy. Bohemians není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelili hostitelům 1 branku na venkovní zápas, Karviná má na domácím hřišti nižší brankový průměr 0,3 branky na zápas. Karviná z osmi zápasů v této sezóně ve čtyřech nevstřelila žádný gól, Bohemians neskórovali ve třech zápasech. Defenziva hostujících Bohemians není příliš pevná, průměrně obdržela 2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,1 gólu na zápas. Domácí Karviná na domácím hřišti v této sezóně není žádným postrachem. Stejně tak ale hosté nevozí moc bodů z venkovních stadionů, zápas by mohl skončit remízou.

Zlín vs. Sparta Praha
V neděli se odehraje 9. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 15:00 spolu střetnou Sparta a Zlín. Oba týmy dělí v tabulce čtyři příčky, domácí jsou aktuálně na jedenáctém místě ligové tabulky, hosté drží sedmou příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů ze Sparty 2:0. V minulém kole hostující sparťanští hráči ztratili remízou dva body s Olomoucí. Naopak domácí Zlín prohrál s Českými Budějovicemi, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Nejlepším střelcem Zlína je Tomáš Poznar se třemi brankami. V týmu hostů ze Sparty je nejlepším zakončovatelem Kaku Kanga s pěti góly. Hostující Sparta na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně nevyhrála žádný zápas, domácí ševci na svém stadionu v této sezóně vyhráli dva zápasy. Sparta je obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 2 branky na venkovní zápas, Zlín má na domácím hřišti nižší brankový průměr 1 branky na zápas. Domácí Zlín v tomto ročníku odehrál ovšem čtyři zápasy, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Sparty odehrál pouze jeden zápas, ve kterém neskóroval. Defenziva hostující Sparty není příliš pevná, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Domácím se nedaří a v posledních dvou zápasech padli. Domácí mají na svém hřišti průměr 1 vstřelený gól na utkání, hosté mají vyšší průměr 2 branky na zápas venku, hosté ze Sparty v tomto zápase získají alespoň bod.

Baník Ostrava vs. České Budějovice
V neděli se odehraje 9. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 17:00 spolu střetnou České Budějovice a Ostrava. Svěřenci domácího trenéra Bohumila Páníka jsou aktuálně na šestém místě ligové tabulky, hosté okupují třináctou pozici. V minulém kole hostující budějovičtí hráči získali maximum bodů se Zlínem. Naopak domácí Ostrava prohrála s Jabloncem. Nejlepším střelcem Ostravy je Nemanja Kuzmanovič se třemi brankami. V týmu hostů z Českých Budějovic je nejlepším zakončovatelem Lukáš Provod se dvěma góly. Hráči Ostravy v této sezóně vyhráli dva ze čtyř domácích zápasů. Hosté z Českých Budějovic venku uhráli jednu výhru ze tří zápasů. Ostrava je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelila 2 góly na zápas. Oproti tomu České Budějovice nejsou venku nijak produktivním týmem, jejich brankový průměr je 1,3 branky na utkání. Ostrava z osmi zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelila žádný gól, České Budějovice neskórovaly ve třech zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,6 branky na zápas. Domácí ve Vítkovicích v této sezóně průměrně vstřelili 2 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól.

Viktoria Plzeň vs. Jablonec
V pondělí nás čeká 9. kolo 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Plzeň a Jablonec. Svěřenci domácího trenéra Pavla Vrby jsou aktuálně na druhém místě ligové tabulky, hosté okupují třetí pozici. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Plzně, skončilo výhrou domácích 2:1. V minulém kole hostující jablonečtí hráči získali maximum bodů s Ostravou. Stejně tak domácí Plzeň vyhrála s Příbramí, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. Nejlepšími zakončovateli jsou za Plzeň Jan Kopic se třemi góly a za Jablonec Jan Sýkora, který se trefil čtyřikrát. Viktoriáni v této sezóně vyhrál tři ze čtyř domácích zápasů. Hostující hráči Jablonce na venkovních hřištích ještě nevyhráli, i když na to měli už tři pokusy. V této ligové sezóně domácí Plzeň vstřelila na domácím hřišti průměrně 2,5 góly v jednom zápase. Hosté z Jablonce na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,3 branky. Plzeň z osmi zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelila žádný gól, Jablonec neskóroval také ve dvou zápasech. Defenziva hostujícího Jablonce není příliš pevná, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1 gól na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech vítěznou sérii. Domácí Plzeň má na svém stadionu průměr 2,5 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 0,3 branky na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají.

Přečtěte si také