SAZKA reportér: Za peníze z Eurojackpotu postaví volejbalista Kamil sportovní hřiště
Přes den se jako IT technik stará o své klienty, odpoledne tráví na volejbalu a večery zase s přítelkyní a dcerou. V životě Kamila Urbana není na nudu rozhodně čas.

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard


Kamila Urbana jsme zastihli ve chvíli, kdy se vracel od svých klientů. Živí se jako IT technik a stará se hlavně o výpočetní techniku. „Tuto práci dělám už pátým rokem a dostal jsem se k ní přes kamaráda z volejbalu,” začíná vyprávění mladý muž.
 

Sportem relaxuje od práce

Součástí Kamilovy práce jsou také dlouhé cesty autem, každý měsíc ujede čtyři až pět tisíc kilometrů. I proto je pro něj sport stále velmi příjemným zpestřením každodenní rutiny. „S volejbalem jsem začínal asi ve dvanácti a postupně jsem se propracoval až do první ligy,” vzpomíná na období vrcholového sportování mladý muž, který hrál za Poděbrady, Benátky nad Jizerou a Nymburk.

Poté, co Kamil Urban s posledně jmenovaným klubem vybojoval v první lize čtvrté místo, s profesionálním sportem skončil. Volejbalu a nově i beach volejbalu se ale stále rád věnuje ve volném čase. „S kluky si pravidelně chodíme zapinkat místní přebor, to je ale v dnešní době vše, co vedle práce a rodiny stíhám,” podotýká.
 

Za výhru by splatil hypotéku

 
inp_600x400.jpg
 
I když nehrají často, jsou v jeho rodině číselné hry i stírací losy oblíbené. „Táta sází pravidelně Sportku a já si občas s přítelkyní setřu nějaký ten los, nejčastěji je to Zlatá rybka nebo Černá perla,” přibližuje Kamil oblíbené tikety.

Kdyby nějaký ten milion vyhrál, o tom, kam by investoval peníze, má jasno. „Nejprve bych splatil hypotéku na byt, který jsme si s přítelkyní pořídili,” vypočítává, kam by šla část výhry. „S taťkou jsme také vždycky snili o tom, že bychom si postavili na chatě volejbalový kurt, kde bychom si mohli kdykoliv s kamarády zahrát.”
 

Jeho snem je kabriolet od BMW

Kromě splátky hypotéky a vlastního sportoviště by ale myslel také na svoji přítelkyni a dceru, kterým by dopřál exotickou dovolenou. „A pak bych si chtěl koupit nové auto. Mým snem je BMW M3, ale spokojil bych se třeba i se Škodou Octavií RS,” žertuje Kamil a na závěr dodává: „Oktávka je skvělé české auto, a tak vlastně není důvod hledat kdekoliv v zahraničí.”

Přemýšlíte také nad novým autem? V Eurojackpotu se kromě miliard hraje i o milionová auta. Stačí jen sledovat stránky Sazky, abyste Land Rover vyhráli. Anebo si prostě vsaďte, inkasujte výhru a za tu si kupte přesně takový model, po kterém toužíte. Svůj tiket si obstaráte na tomto odkazu.

Přečtěte si také