Manželé si koupili první tiket v životě. A hned vyhráli 2,5 milionu

Američané Angel a Sarah Martinezovi prozradili, že jejich štěstí začalo ve chvíli, kdy se zastavili na čerpací stanici na dálnici, aby do auta doplnili pohonné hmoty a trochu se občerstvili. A když už tam byli, nakonec se rozhodli udělat pro ně překvapivý krok a koupit si tiket do loterie s náhodným tipem na nedělní slosování.

Přečtěte st také: Nejlepší dárek k narozeninám? Muž dostal los s výhrou skoro 23 milionů


„Náš kamarád, který jel s námi, si šel na pumpě vsadit,” prozradil Angel, co je s manželkou přivedlo k výhře. „Se Sarah jsme si řekli, že to taky zkusíme, ale brali jsme to spíš jako dobrý vtip. Ani na moment nás nenapadlo, že bychom mohli vyhrát.”
 

Tiket málem vyhodili do koše

Jejich štěstí pokračovalo ve chvíli, kdy Sarah už sázenku do loterie skoro vyhodila do koše. Těsně předtím se ale nakonec rozhodla, že ji přeci jen zkontroluje. „Měla jsem ruku s tiketem doslova nad odpadky,” řekla se smíchem Sarah. „A přesně v tu chvíli jsem si řekla, že mě kontrola moc nezdrží, a tak to udělám.”

Sarah Martinezová se pak nestačila divit, kdy zjistila, že s manželem trefili všech pět tažených čísel. „Po chvilce jsem prostě začala řvát radostí nahlas,” smála se Sarah. „Ten pocit byl prostě fantastický!”
 

Výhra zaplatí dluhy

„Cítíme se jako ti nejšťastnější lidé pod sluncem,” dodal Angel. „Jak často se něco takového stane? Bylo to poprvé, co jsme zkusili své štěstí v loterii, a hned jsme vyhráli takhle fantastickou výhru.” A skutečně, pár trefil celkem 110 tisíc dolarů, v přepočtu 2,547 milionu korun.

Manželé dále prozradili, že část výhry jistě padne na zaplacení dluhů a část na další sázky. „Pokud to vyšlo poprvé, kdy jsme si vsadili, jsme si skoro jisti, že to vyjde znovu,” rozloučili se Martinezovi.

Nákup svého prvního tiketu do loterie už máte pravděpodobně za sebou, nikdo ale neříká, že vám štěstěna nemůže být při příštím slosování Sportky nakloněná. Abyste to nepromeškali, klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také