Chcete trefit miliony? 5 tipů, které se vyplatily těm, co už vyhráli

Racionálně to vysvětlit nejde, ale několik výherců tvrdí, že se jim to povedlo. Například i výherkyně amerického Powerballu. Máme pro vás pár tipů, jak tuhle strategii otestovat na vlastní kůži.

Sněte přesně o tom, co chcete 

Nejprve se opravdu zamyslete nad tím, co si přejete. Je důležité, abyste byli co možná nejvíc konkrétní a tu představu si vizualizovali. Nestačí jen chtít vyhrát nebo chtít peníze. Musíte celou situaci vidět před sebou naprosto přesně.
 

Přečtěte si také: Milionová výhra z 2. pořadí Sportky opraví rodinný domek


V hlavě byste měli mít jasný scénář: jak sázíte, kde a za kolik, jak se usmíváte na paní u terminálu, jak čekáte na losování, radujete se. Víte přesně, komu tu novinu zavoláte, a taky víte, co budete mít na sobě, až si pro výhru opravdu půjdete. Fajn, jdeme dál.
 

Vyberte si čísla

Cest, jak zvolit svá čísla, je mnoho. Můžete si je přivolat do snu, možná jste je zdědili po dědovi nebo máte vizi a víte, která čísla vám sedí. Důležité je nějaká ta čísla mít a věřit tomu, že právě tyhle vám změní život, je-li to vaše přání. Losování je vždy dílem náhody a neexistuje důvod, proč by vaše čísla náhodou neměla padnout.
 

Vytvořte si rituál

Představu máte, čísla už taky a ještě potřebujete najít svůj osobní rituál, který vám bude svědčit. Je jedno, jestli budete různě kouzlit, o čemž se můžete dozvědět více na tomto odkazu, nebo si vytvoříte svou rutinu jinde.

Zvolte si například jedno místo, kde sázíte. Může to být o formě, jestli online nebo raději vyplňujete sázenku v trafice, v obchodě nebo na čerpací stanici. Váš nový rituál může třeba znamenat i to, že si k terminálu nosíte amulet. Můžete si vytvořit celý sázecí ceremoniál, například jít se psem, koupit si kávu, přejít ulici a v trafice si koupit noviny a vsadit si. Možná si vyberete nějaké dny v týdnu, které budete pravidelně sázet, nebo nějakou hodinu. Řeknete stejnou větu, když si sázku budete podávat.

Možností je mnoho, najděte si tu, která se vám nejvíce líbí a nejvíc se k vám hodí. Všechny tyhle rituály pomáhají sdělit vesmíru, že na tom, co chcete, opravdu cíleně a smysluplně pracujete. Ani výhra není úplně zadarmo.
 

Sledujte losování

Musíte zůstat v kontaktu s pravidelným losováním. Je jedno, jestli na ně budete koukat v televizi, pravidelně záznam sledovat na internetu nebo průběžně zapínat mobilní aplikaci. Zkrátka pravidlo přitažlivosti funguje, pokud jasně vysíláte signál o tom, co vás zajímá. A těch pár minut týdně se vám může výrazně vyplatit.
 

Pokud nevyhrajete, vytrvejte

Zákon přitažlivosti je něco, co se vyvíjí. Všemi výše zmíněnými úkony si stavíte chodníček k pozitivnímu myšlení, které doplňuje spousta energie a snaha komunikovat s vesmírem.

Je velmi pravděpodobné, že se to nepovede hned. Chodník je potřeba postavit až do vysněného předávání výhry, tak nepolevujte. Zákon přitažlivosti je efektivní, pokud se na něm pracuje.

Zkuste to, za to rozhodně nic nedáte. A vesmír může být už dneska večer příznivý právě k vám. Pokud se tak stane, máte šanci trefit ve Sportce hned 81 milionů korun. Nejbližší prodejnu, ve které seženete tiket, najdete na mapě na tomto odkazu.
 

Přečtěte si také