Teplé a současně deštivé počasí přeje houbám, a tak houbaři konečně z lesů hlásí „rostou“. I proto si společnost Sazka pro své zákazníky připravila nové online losy s houbařskou tematikou, včetně encyklopedie a receptů z této oblíbené české pochoutky.
Víme, jak moc Češi milují houbaření, proto jsme se rozhodli tomu jít trochu naproti. V novém online losu se odkrývají houby, a ty jedlé, na rozdíl od nejedlých, hráči přinesou výhru, díky čemuž se mohou lidé i trochu vzdělávat. Navíc hra obsahuje i malou encyklopedii hub, která někdy nabídne i oblíbené recepty,“ říká Marek Doubrava, brand manažer online losů společnosti Sazka. Los vyjde na 20 korun a lze díky němu vyhrát až půl milionu korun.

Češi pravděpodobně patří mezi největší sběrače hub na světě. Podle neoficiálních dat houby sbírá téměř třičtvrtě obyvatel republiky. Sbírat houby, jenž nepodléhají žádné ochraně, je u nás až na výjimky povolené, regulované přitom není ani jejich množství.