Změňte svoje myšlení a trefíte jackpot. Zákon přitažlivosti vám pomůže vyhrát!

O tom, že si pozitivním myšlením a vizualizací můžete změnit život k lepšímu, jste už nejspíš slyšeli. Zákon přitažlivosti se jeden čas skloňoval ve všech médiích a vychvalovala si ho spousta úspěšných lidí z nejrůznějších oborů. A přísahají na něj i někteří loterijní výherci, jimž prý přinesl vytoužený jackpot.

Přečtěte si také: Dřív musela obracet každou korunu. Díky výhře ve Sportce teď procestuje svět


Myslíte si, že nikdy nevyhrajete? Možná za vaším neúspěchem stojí i negativní myšlenky. Jestli s tím chcete něco udělat, naše tipy vám do začátku pomohou.
 

O čem to celé je?

Věděli jste, že během jediného dne vám v hlavě proběhne přibližně 70 000 myšlenek? Všechny přitom ovlivňují vaši náladu i přístup k životu a běžným problémům. Nebude tak nejspíš žádným překvapením, že se vše dříve nebo později odrazí na celém vašem životě.

Zákon přitažlivosti se snaží využívat ideu hlásající, že do svého života přitahujeme to, na co se soustředíme. To dobré i špatné. Proto je důležité si dobře vybrat, jakým myšlenkám věnujeme svoji energii.
 

Změňte to, jak se sebou mluvíte

V první řadě je dobré si ujasnit, co si vlastně přejete. Ideální je být co nejvíce konkrétní, i bez jasného cíle ale nemusíte věšet hlavu. Své sny formulujte pozitivně a zahoďte veškeré negativní výrazy.

Například místo „Nechci být chudý a líný“, si raději řekněte „Chci zbohatnout a být víc aktivní“. Už jen takováhle změna přeladí váš mozek na pozitivní vlnu. Hlavně na sebe nebuďte příliš přísní, a pokud se přistihnete při negativním uvažování, nezlobte se na sebe. Veškeré změny potřebují čas, a když se vám na mysl občas vloudí něco negativního, konec světa ani úspěchu to rozhodně není.
 

Používejte vizualizace a afirmace

Pro své dobro můžete využít i kouzlo vizualizace. Její princip je jednoduchý –⁠ představujte si to, čeho byste chtěli dosáhnout spolu, se všemi možnými i nemožnými detaily. V případě loterijní výhry to mohou být věci, jako kolik a v jaké loterii jste vyhráli, jaké jste během toho měli pocity a co si za peníze koupíte. Klidně si své představy zapište či nakreslete a nechte na viditelném místě, kde si je budete moct neustále připomínat.

Šikovným nástrojem jsou i afirmace, tedy kratičká prohlášení a pozitivní mantry vyjádřené v přítomném čase. Přijdou vám vhod ve chvíli, kdy si nevěříte nebo o něčem pochybujete, a měly by vás naladit na vlnu pozitivní energie. Co takhle zkusit mantru „Jsem loterijní výherce!“? Můžete si ji tiše přeříkávat v hlavě, účinnější je ale její prohlášení nahlas a zapsání do deníku či na papír.
 

Bez trpělivosti a akce to nepůjde

Jestli jste nabyli dojmu, že stačí na svou výhru myslet a každé ráno pronést jednu mantru, bohužel vás musíme zklamat. Potřebujete totiž ještě dvě mocné zbraně. Trpělivost a akci.

Zatímco trpělivost vám pomůže vytrvat i v období neúspěchu, díky akčním krokům se vyzbrojeni odhodláním a optimismem vydáte vstříc svým snům. Bez koupeného tiketu zkrátka a dobře nevyhrajete, pokud však svým šancím budete skutečně věřit, snáze se ke svému cíli posunete.

Myšlenky máte naprogramované? V tom případě nezbývá nic jiného, než si koupit svůj výherní tiket. Když to bude do Sportky, už večer se můžete radovat z desítek milionů korun.

Pro sázenku si můžete dojít do své oblíbené prodejny nebo zkusit online sázení z tepla a klidu domova. Stačí kliknout na tento odkaz.

Přečtěte si také