Zlaté srdce? Milionovou výhru ze Sportky dá žena svým dětem

Šťastný tiket si koupila v tabáku a jak nám prozradila, tak stejně jako pokaždé, když si vsadí, byla dost nervózní, že o něj přijde. Proto ho pečlivě ukryla a je dost možné, že jí právě tato schovávačka přinesla krásnou výhru. Žena je nyní bohatší o celkem 1 036 265 Kč.

Přečtěte si také: Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka přinesla přes 9 milionů


Nehraje sice pravidelně, zato už hezkých pár let. „Poprvé jsem si vsadila snad před dvaceti lety, už si to ani nepamatuji,” smála se žena, když se do budovy Sazky přišla dohodnout, jak si převezme výhru. „Na prvním místě je u mě Sportka, je to oblíbená loterie jak pro mě, tak i pro manžela, se kterým si občas tikety kupujeme napůl.”
 

Výhru nadělil tiket z trafiky

Sázenku, která jí přinesla milionovou výhru, si ale koupila sama v trafice, kde se zastavovala pro čtení na víkend. „Pokaždé, když si tiket koupím, bojím se, že ho ztratím. Tentokrát jsem ale měla snad ještě o něco větší strach, byl to nejspíš nějaký šestý smysl,” zamýšlí se Češka. Právě proto si ho schovala do obálky, kterou také pečlivě ukryla.

Když se přiblížilo nedělní slosování, které jí mělo změnit život, nijak nervózní prý nebyla. „Víkend jsme si s manželem užili, a tak jsem na Sportku ani moc nemyslela. A protože jsme zrovna večeřeli, neměla jsem ani čas sledovat slosování,” prozradila žena.
 

Tomu, co jí řekli v obchodě, nechtěla věřit

Tiket si proto nechala zkontrolovat až následující den, kdy opět zamířila do trafiky. Tomu, co jí chvíli nato v obchodě řekli, prý nechtěla vůbec věřit. „Dokonce jsem paní prodavačku nutila, aby tiket projela terminálem ještě jednou,” směje se šťastná výherkyně.

S tím, že má zavolat do Sazky, pak odešla. Jako první ale volala svému manželovi. „Nejdřív si myslel, že si z něj dělám legraci, když se ale s pomocí mobilní aplikace přesvědčil na vlastní oči, byl snad v ještě větším šoku než já,” konstatovala hráčka.
 

Peníze do poslední koruny rozdá

A jak s penězi naloží? Možná se budete divit, ale milionovou výhru plánuje kompletně rozdat! „Naše dvě děti se před nedávnem osamostatnily, a tak se jim nějaká ta koruna bude určitě hodit,” odhaluje další střípky ze svého soukromí žena. „O výhře ve Sportce zatím nevědí, a tak se s manželem těšíme, jaká bude jejich reakce,” řekla nám loterní milionářka na závěr.

Protože u nás byla žena před koncem loňského roku, mohli jsme jí oznámit ještě jednu dobrou zprávu - z výhry 1 036 265 Kč totiž nepřijde ani o korunu. Kdyby se totiž zastavila až letos, stát by ji obral o 15 %, což by jí z peněz ukrojilo víc než 155 tisíc korun.

I když už se nyní výhry daní, jsme si jisti, že pokud trefíte v příštím slosování Superjackpot Sportky, s prázdnou neodejdete. V současnosti se v něm ukrývá hned 57 milionů korun. Máte už svůj tiket? Jestli ne, klikněte si pro něj na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.
 

Přečtěte si také