Zlatá rybka mu nadělila milion korun. Vezme rodinu na dovolenou a investuje do bydlení
S tímhle sympatickým třicátníkem z Čech jsme se setkali, když si k nám přišel vyzvednout svou milionovou výhru, a hned nám bylo jasné, že peníze poputují do správných rukou. Krátce po úvodním představení nám totiž začal nadšeně vyprávět, jak před čtyřmi lety zkusil své herní štěstí úplně poprvé.


Přečtěte si také: Sbírejte houby a vyhrajte až půl milionu korun. Nový online los Houbařská sezóna vás bude bavit


Byl si tehdy vyzvednout balíček na poště a zaujalo ho tam několik losů. Chvíli nad jejich koupí přemýšlel, až mu usměvavá pošťačka prozradila, který bývá mezi lidmi nejoblíbenější – Zlatá rybka. Rozhodl se dát na její radu a domů odešel nejen s objednaným dárkem pro ženu, ale i s losem v kapse.


Vytrvalost se vyplácí

Přestože se na první pokus nezadařilo, rozhodně na losy nezanevřel a jednou za čas si došel pro nějaký další. Postupně pár menších výher posbíral, až jednoho čtvrtečního večera setřel los, který ukrýval milionovou výhru.
„Měl jsem neuvěřitelnou radost. Se Zlatou rybkou to celé začalo a teď mi přinesla tuhle krásnou částku,“ popisoval nám své myšlenky. „Nejdřív jsem tomu samozřejmě nemohl uvěřit, rychle to však přešlo a cítil jsem radost. A obrovskou úlevu.“


S rybkou k moři

Úleva přišla hlavně proto, že s rodinou momentálně řeší nové bydlení, a tato finanční injekce jim dobře poslouží. Kromě toho chce vzít manželku a jejich dvě děti na první společnou dovolenou v zahraničí, na kterou se všichni už moc těší.

„K moři jsme plánovali jet už dříve, ale nikdy nebyla úplně vhodná doba. A teď se navíc nemusíme omezovat ani po finanční stránce, takže si skutečně můžeme vybrat dovolenou snů.“


Ulovte si milion i vy

S nákupem losů prý přestat nechce a pro svou oblíbenou Zlatou rybku si ještě rád zajde. A kam jinam než na osudovou poštu?

Dojděte si pro svůj los i vy a přidejte se do našeho klubu milionářů. Koupit si ho můžete na každé prodejně s nabídkou Sazky. A abychom vám to usnadnili, máme pro vás jejich kompletní mapu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elements

 

Přečtěte si také