Životní klika? Čech vyhrál v loterii už podruhé. Tentokrát v Eurojackpotu přes 25 milionů

Místo šoku, že mu páteční slosování Eurojackpotu přihrálo 25 595 969 Kč, začal starší muž okamžitě přemýšlet, jak s penězi naloží. A také o své trefě z druhého pořadí zatím vůbec nikomu neřekl!

Přečtěte si také: Padla 2. nejvyšší výhra historie! Online sázka Eurojackpotu přihrála Čechovi 1,4 miliardy


Jak se nám výherce svěřil, pravidelně sází už víc než tři desítky let. „Vlastně si ani nevzpomínám, kdy bych nějaké slosování vynechal,” začíná své vyprávění loterní multimilionář. „Dříve jsem nedal dopustit na Sportku, od té doby, co k nám dorazil Eurojackpot, si ale kupuji tikety i do této loterie.”
 

Se štěstěnou je zadobře

Že je se štěstěnou zadobře, se ukázalo už před nějakou dobou. V loterii totiž bral krásných 200 tisíc korun. A to ho motivovalo, že začal sázet s železnou pravidelností. „Všichni říkají, že v loterii nemůžete vyhrát opakovaně, že je zkrátka pravděpodobnost proti vám,” zamýšlí se rozvedený padesátník. „Já jsem ale naopak věděl, že vyhraji znovu, a teď se mi to potvrdilo.”

Pro výherní tiket si muž zajel na čerpací stanici, a když zjistil, že se právě stal majitelem víc než 25 milionů korun, prý byl úplně v klidu. „Nejspíš za to mohla moje předchozí výhra, už jsem ten pocit jednou zažil,” říká loterní milionář.

Jak ale výherce podotýká, tak vysoká suma, kterou získal, mu život změnila. „I když se nechystám podávat výpověď ani dělat žádné jiné zásadní životní změny, cítím teď obrovskou úlevu, protože se výrazně zlepšilo moje finanční zabezpečení,” prozradil výherce.
 

Sázet určitě nepřestane

Na závěr setkání v budově společnosti Sazka, kam si muž přijel pro výhru, pak ještě dodal, že část z víc než 25 milionů chce věnovat na charitu, konkrétně na Nadační fond pro pomoc nemocným dětem Kapka naděje.

A dodal, že ani teď sázet rozhodně nepřestane. „Už to vyšlo dvakrát, tak proč bych si měl myslet, že se krásná výhra nepovede i na potřetí?” smál se výherce, když se s námi loučil.

My mu budeme držet palce, ať se jeho slova už brzy promění ve skutečnost. A jestli i vy chcete brát miliony, svůj tiket Eurojackpotu si obstaráte za pár chvil na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní. Autor fotografie: freestocks.org, Usplash.

Přečtěte si také