Životní investice? Do hry Kasička si koupil tiket za dvacku a vyhrál 1 000 000 Kč!

Na poslední zářijové úterý bude jistě ještě dlouho vzpomínat sázející, který se rozhodl, že jde o ten správný den, aby trochu poškádlil štěstěnu. Proto se vypravil do obchodu a rozhodl se, že si zahraje loterii. A teď už je jasné, že udělal víc než dobře!

Přečtěte si také: Sportka je král, o miliony se ale hraje i v těchto loteriích od Sazky


Jak už bylo řečeno, šlo o úterý, kdy se nelosuje ani Sportka, ani Eurojackpot. Možná právě proto se muž z Prahy rozhodl, že si vsadí na večerní tah Kasičky. Vybral si sázku na pět čísel a zaplatil za ni pouhých 20 Kč.
 

Připíše si rovný milion korun

Protože z osudí už chvíli nato vypadla všechna jeho čísla, Kasička se sázejícímu odvděčila víc než královsky - částkou 1 000 000 Kč. A to je opravdu velká klika.

Kdyby totiž sázející vyhrál jen o jedinou korunu víc, stát by mu kvůli nové dani, která platí od začátku roku, sebral 15 %. Takto si ale částku užije celou a jistě si splní nejedno přání - peníze mu můžou pomoct třeba s bydlením, pořízením nového auta či se splněním mnoha dalších snů.
 

Loterie, kde se vyhrávají stovky tisíc

V Kasičce se ale sázejícím daří celkem často. Dalšímu sázejícímu z Královéhradeckého kraje přinesla štěstí osudová třináctka, když si vsadil 13. ledna a získal také rovný 1 000 000 Kč.

Stotisícové výhry ale od začátku roku mířily také do Ústeckého a Jihočeského kraje, dva další klikaři si vsadili v Praze a hned tři krásné výhry mířily sázejícím s tiketem zakoupeným přes internet. Jeden z nich pak bral v červenci dokonce 450 000 Kč.
 

3 nejvyšší letošní výhry hry Kasička

1. 1 000 000 Kč (Praha, 29. 9. 2020)
2. 1 000 000 Kč (Královéhradecký kraj, 13. 1. 2020)
3. 450 000 Kč (Internet, 4. 7. 2020)


Loterie Kasička je mezi sázejícími oblíbená z mnoha důvodů. Jedním z nich je skutečnost, že se losuje každý den hned dvakrát, a to ve 14:00 a 20:00 hodin. Už pár hodin nato, co si vsadíte, tak víte, jestli to tentokrát vyšlo, nebo ne.

Další výhodou je přesná výše výhry, kterou znáte už ve chvíli, kdy si podáváte tiket. Tu si můžete spočítat podle výše sázky a uhodnutých čísel na tomto odkazu.
 

Jak na Kasičku?

Na tiketu Kasičky jsou celkem čtyři hrací pole, kdy je každé z nich určeno pro jiný typ sázky. Za 20 Kč za jeden sloupek si můžete vsadit na tři, čtyři nebo pět čísel a možností je také kombinovaná sázka, kde cena startuje na 10 Kč. Přitom platí, že už od desetikoruny jste ve hře o miliony.

Jak asi tušíte, kombinovaná sázka výrazně zvyšuje šance na výhru stejně jako znalost čísel, která v Kasičce nejčastěji padají z osudí. Až tedy budete příště vyplňovat vlastní čísla, chybu neuděláte při zaškrtnutí políček 1, 12, 16, 32, 40 a 48.
 

Kasička se hraje v obchodech i online

Anebo vyberte náhodný tip. Šance na výhru, ať už zvolíte svá čísla, nebo si je necháte vybrat terminálem, jsou podle statistik téměř stejné. A skvělá zpráva také je, že si Kasičku můžete vsadit jak na několika tisících prodejních místech s terminálem Sazky, tak i přes internet.

Chcete se už za pár hodin stát majitelem opravdu krásné výhry? Klikněte si pro tiket do Kasičky na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také