Zahrajte si už tento pátek s Eurojackpotem o luxusní byt za 13 milionů

Jestli zatím v kapse nemáte svůj tiket na páteční slosování evropské loterie Eurojackpot, měli byste to rychle napravit. Nejen, že se tento týden hraje o víc než 1 miliardu korun, na jednoho obyvatele naší země ještě navíc čeká speciální cena v doplňkové hře. Díky Českému pátku jeden tipující získá fantastický byt v Praze.

Přečtěte si také: Čech si díky Eurojackpotu zaletí na Bora Bora


Skvělá zpráva také je, že se hry o byt účastníme jen my, Češi. Obyvatelé zbytku zemí, kde se Eurojackpot hraje, mají smůlu. Šance, že byt vyhrajete zrovna vy, je tak opravdu vysoká.
 

A o co se tedy hraje?

inp1_600x500.jpg

Byt se nachází v nové Rezidenci Pomezí, která se staví v oblíbené čtvrti Košíře na Praze 5. Navrhoval ji architekt Petr Bouřil a místo je vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak i pro páry. Do centra města je to pár minut a nedaleko se také nachází přírodní park Košíře - Motol.

Byt o velikosti 4+KK má úctyhodnou plochu přes sto čtverečních metrů a nechybí mu ani neopakovatelný výhled na Prahu z vlastního balkónu.
 

Za plný tiket byt, nebo 13 milionů

O bydlení snů si zahrajete v případě, že si vsadíte plný tiket Eurojackpotu a připojíte ještě doplňkovou hru Extra 6. Vítěz se pak určuje na základě kódů potvrzení o sázce.

Jestli už nějaké snové bydlení máte anebo se vám třeba nechce stěhovat do rušné Prahy, i tak byste své štěstí měli v Eurojackpotu zkusit. V případě, že by totiž výherce neměl o byt zájem, lze čerpat 13 milionů v hotovosti.
 

Hravý spot podporuje doplňkovky Eurojackpotu


Aby dala Sazka o svých doplňkových hrách vědět, připravila speciální video spot, který Český pátek představuje. Hlavní role tu jsou hned dvě: jednu zastává Filip ze Sazky, tu druhou tiket Eurojackpotu v nadživotní velikosti. Na něm pak lidé, které Filip náhodně potkal na ulici, zaškrtávali svá šťastná čísla.

„Oslovovali jsme lidi od osmnácti až po důchodce, tím nejstarším byl jednadevadesátiletý dědeček. Čekal na stanici na tramvaj číslo 16 a říkal, že moc nesází. Z legrace do mě píchal francouzskou holí a v klipu ho samozřejmě také uvidíte,” popisuje natáčení videa Filip Šubr, který má v Sazce na starosti interní komunikaci.
 

Zahrajte si v doplňkových hrách o ceny za miliony

inp2_600x500-(2).jpg

Kromě Českého pátku, kde je hlavní cenou byt za miliony, si můžete zahrát ještě Český pátek. V této doplňkovce lze získat nadupané SUV Land Rover Discovery v hodnotě 2 miliony korun. Kdy se hraje o byt a kdy o auto, zjistíte na tomto odkazu.

Svůj tiket Eurojackpotu získáte v každé dobré trafice, hrát ale můžete také online. Vsaďte si třeba hned teď na tomto odkazu.

Přečtěte si také