Zahrajte si dneska se Sportkou o desítky milionů a jedno z 22 elektrokol k tomu

Lákají vás výlety po okolí i do vzdálenějších lokalit, a nebaví vás zbytečná dřina při jízdě do krpálů? Možná ale zároveň nechcete investovat desítky tisíc do elektrokola. V takovém případě pro vás máme řešení - vsaďte si na dnešek plný tiket Sportky a na jednom z 22 fešáků poháněných elektřinou se už brzy můžete prohánět.

Přečtěte si také: Padl Superjackpot Sportky! Výherce 250 milionů má už peníze na účtu


Současná pandemie má vliv na kdeco, třeba i na naše chování. S různými omezeními a uzavírkami začalo čím dál víc lidí trávit aktivní čas venku. A tak roste poptávka po sportovním vybavení, kola nevyjímaje. Proti tomu ale stojí celosvětový nedostatek součástek, na některé komponenty se teď čeká i víc než rok.
 

Nečekejte dlouhé měsíce

Pokud tedy už elektrokolo nemáte předobjednané, budete mít velké štěstí, pokud ho letos v obchodě seženete. Jedno elegantní řešení, jak ho získat, máte dneska večer ve Sportce, kde je hned 22 elektrokol garantovanou mimořádnou prémií.

Vybrali jsme pro vás krasavce od české značky Apache s třicetiletou tradicí, a tak si můžete být jisti, že jde o vysoce kvalitní stroje. Tomu odpovídá i cenovka 50 000 Kč, které každé elektrokolo stojí.
 

Elektrokolo a desítky milionů k tomu

To ale rozhodně není vše, o co si dneska ve Sportce můžete zahrát. V Superjackpotu je právě 33,9 milionu korun.

Jak o hlavní výhru v nejoblíbenější české loterii, tak i o elektrokola hrajete v případě, že budete mít na dnešní slosování plnou sázenku včetně doplňkovky Šance. Klikněte si pro ni na tento odkaz.

A my držíme palce, ať jste to právě vy, kdo dnes vyhraje nejen elektrokolo, ale ještě nějaký ten milion k tomu!

Přečtěte si také