Začíná EURO! Vsaďte si dneska Sportku a sledujte ho na jedné z 24 parádních smart TV

Sportovní fanoušci se konečně dočkali. S ročním odkladem, způsobeným pandemií, dnes začíná mistrovství Evropy ve fotbale. Chcete sledovat zápasy ve velkém stylu? Potom byste si dnes měli vsadit Sportku. Majitelé plných tiketů jsou ve hře o 24 chytrých televizí s cenovkou 30 000 Kč.

Přečtěte si také: Nákup tiketu Sportky byl možná aprílový žert. I tak je sázející bohatší o 87 milionů


Na mistrovství nebudou samozřejmě chybět ani Češi, kteří se pravidelně kvalifikují už od roku 1996. Ti si poprvé zahrají v pondělí, kdy se postaví proti Skotsku. Následovat budou soupeři z Chorvatska (18. 6.) a také z Anglie (22. 6.), která se z naší skupiny kvalifikovala z prvního místa.
 

Francie je favoritem

Právě Anglie se spolu s Francií řadí podle sázkových kanceláří k favoritům na vítěze. Sportovní odborníci ze sázkovky Sazka Bet vyhlásili nyní kurz na vítězství Francouzů jedna ku 5,5, ostrovní tým má kurz jedna ku šesti.

Fotbalistům pod vedením Jaroslava Šilhavého v Sazka Betu naopak příliš nevěří. V žebříčku pravděpodobných vítězů máme sedmé místo od konce. Pokud by se nám ale povedlo EURO nakonec vyhrát, byla by to pro sázkaře trefa do černého: v současnosti je vypsaný kurz na českého vítěze jedna ku 126. To jinými slovy znamená, že v případě sázky například 5 000 Kč byste po mistrovství Evropy byli bohatší o 630 000 Kč.
 

Stříbro z Anglie, bronz z Portugalska

V případě, že bychom si z letošního evropského šampionátu odváželi zlaté medaile, šlo by o historický moment. Českému týmu se na tomto turnaji nejlépe dařilo v roce 1996 v Anglii, kdy naši hráči pod vedením Dušana Uhrina skončili na druhém místě. Karel Brückner a jeho tým pak dovezli bronz z portugalského EURA 2004.

A kdo se bude o české vítězství rvát? Nejzkušenějším hráčem je záložník Vladimír Darida z Herthy Berlín, jenž má na kontě 70 reprezentačních utkání a jako jediného ho čeká už třetí EURO. Zkušenosti s evropským mistrovstvím ale mají také brankář Tomáš Vaclík, obránce Pavel Kadeřábek a útočník Tomáš Pekhart, ostatní hráči vyrážejí na EURO poprvé.
 

Zahrajte si ve Sportce o smart TV a 91,9 milionu k tomu

V týmu bude naopak chybět obránce Ondřej Kúdela, kterému před nedávnem UEFA zamítla odvolání za desetizápasovou stopku kvůli nedávnému utkání v Glasgow. I tak ale letošní EURO slibuje nejen skvělou podívanou, ale také poměrně velkou možnost, že náš tým vystoupá opravdu vysoko - aspoň trenér Šilhavý je o tom přesvědčený.

Na adrenalinovou sportovní podívanou se navíc můžete už příští týden dívat na zbrusu nové smart TV za 30 000 Kč. Ve hře jich je stejně jako týmů na EURU, tedy 24, a jde o mimořádnou prémii dnešního slosování Sportky, která je určena pro majitele plných tiketů. To ale rozhodně není všechno - kromě televizí si můžete zahrát ještě o fantastických 91,9 milionu korun, které se nastřádaly v Superjackpotu.

Nalákali jsme vás? Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.
 

Přečtěte si také