Za tiket Extra Renty dal jen 50 Kč, i tak si bude 20 let užívat rentu 100 000 Kč měsíčně!

Co pro vás znamená padesátikoruna? O tom, že ji máme v peněžence, často ani nevíme. Koupíte za ni třeba půl kila bůčku, kilo okurek, šest bio vajec nebo dvě nealkoholická piva. Anebo také dva sloupečky Extra Renty.

Přečtěte si také: Padla hlavní výhra Extra Renty! Jak by si 100 tisíc měsíčně užili Pazderková nebo Kašpárek?


Přesně to udělal sázející, který si v prodejně za padesátikorunu koupil tiket do nejnovější loterie od Sazky. Prozradit můžeme, že pochází z Moravskoslezského kraje a na sázence zaškrtl vlastní čísla.
 

Stotisícovou rentu přinesla vlastní čísla

Že jde o opravdu šťastnou kombinaci, se ukázalo už v pondělí 20. září, kdy přesně tato čísla vypadla z generátoru náhodných čísel. A to znamenalo jediné: sázející se stal majitelem fantastické hlavní výhry v podobě stotisícové měsíční renty na následujících dvacet let.

Stejně jako většina dalších loterních milionářů, ani on nejspíš nemohl svému štěstí zpočátku uvěřit. My jsme si ale stoprocentně jisti, že procitnutí do reality bylo víc než příjemné. Díky stotisícové měsíční rentě si třeba může užít zimu v tropech u oceánu, v létě se vydat na zasněžené vrcholky anebo zkrátka dělat jen to, co ho bude bavit. Za celou Sazku výherci gratulujeme a už se těšíme, až se s ním osobně setkáme.
 

Jaké sny byste si splnili, kdybyste vyhráli?

Také byste si rádi začali užívat a neřešili jakékoliv starosti? Inspiraci, co byste mohli podnikat, kdybyste i vy vyhráli měsíční rentu 100 000 Kč, nabízí Kalendář zážitků Extra Renty. Zlákat by vás mohlo plavání s velrybami nebo delfíny, návštěva Drákulova hradu v Transylvánii, setkání s tučňáky, ochutnávka sushi přímo v Japonsku, rybaření na zamrzlém jezeře, nákupy ve světových metropolích nebo výlet s psím spřežením.

Na stránce ale také zjistíte, jak by si milionářskou rentu užily známé osobnosti. Herečka a bavička Iva Pazderková by stavěla největšího sněhuláka na světě, šéfkuchař a porotce Master Chefa Radek Kašpárek by si na motorce projel slavnou Route 66 a cestovatele Kryštofa Paletu láká plavání v Mrtvém moři. Matěj z pořadu Ukaž káru má sen surfovat na nejkrásnější pláži na světě a cestoval a fotograf Jakub Fišer by vyrazil po stopách Yettiho.
 

Sestavte si vlastní kalendář zážitků na stránkách Extra Renty


Vyhrajte dneska večer 100tisícovou rentu i vy!

Pokud nechcete jen snít, ale rádi byste svá přání začali měnit na realitu, šanci máte už dneska večer, kdy se opět losuje Extra Renta. A skvělá zpráva je, že se i dneska hraje o 100 000 Kč měsíčně na dlouhých 20 let!

Nepropásněte svoji příležitost proměnit se v rentiéra a klikněte si pro vstupenku do slosování na tento odkaz.

Přečtěte si také