Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka přinesla přes 9 milionů

Někdo sází plný tiket na každé slosování a na milionovou výhru stále čeká. Tento muž si pro tiket Sportky zajde občas a obvykle vsadí pouhý jeden sloupeček za dvacetikorunu. I tak je z něj teď nový loterní milionář - naše královna číselných her mu přihrála 9 308 255 Kč.

Přečtěte si také: Milionář ze Sportky už se těší, až dá šéfovi na stůl výpověď


Výherce, který bral před pár týdny 9,3 milionu korun, se těm ostatním v lecčems nepodobá. Pro tiket do loterie si zajde jen občas, nehraje doplňkovky a velmi často sází na čísla, která mu vybere terminál. Také prý rozhodně nebyl nervózní, že by svůj tiket ztratil.
 

Výhra 9 milionů ho nechala úplně v klidu

A když zjistil, že je to právě on, komu náleží mnohamilionová výhra? „Byl jsem úplně v klidu, vlastně jsem si jen řekl, že to konečně vyšlo, a dál jsem to neřešil,” prozradil muž překvapeným zástupcům Sazky, když se přišel dohodnout, jak si výhru převezme.

Tehdy nám také svěřil, jaké jsou jeho hráčské zvyky. Vsadit si chodí zhruba dvakrát do měsíce a většinou vybírá právě Sportku. „Jen výjimečně si kupuji plný tiket, v drtivé většině je to jenom jeden sloupeček. A protože nemám svoje šťastná čísla, beru hlavně náhodný tip,” řekl Pražan a dodal, že si milionový tiket pořídil v supermarketu, když jel pro týdenní nákup.
 

O výhře neřekl vůbec nikomu

Šedesátník z Prahy je ženatý a má jednoho potomka, je ale také tak trochu tajnůstkář. Nikomu z nich zatím o výhře neřekl. „Ještě rozmýšlím, jak s penězi naložím. Už teď ale vím, že si budu moct koupit to, co chci, a můj život tím bude o dost jednodušší,” řekl Čech v budově loterní společnosti.

I když to, že je teď pohádkově bohatý, nesvěřil živé duši a zatím přesně neví, jaký sen si splní jako první, jistý si je jednou věcí - část výhry poputuje na charitu. A je také rozhodnutý, že se v jeho životě ani poté, co se z něj stal loterní milionář, nic měnit nebude.
 

Sportku sázet nepřestane

„Dál budu chodit do stejné práce a dál budu taky samozřejmě sázet Sportku. Před lety jsem už vyhrál 14 tisíc korun, teď přes 9 milionů, a tak čekám, že příště vám přijdu oznámit výhru v řádu minimálně desítek milionů,” šibalsky se na nás smál muž, když se s námi loučil. A my mu přejeme, aby se jeho přání co nejdřív vyplnilo.

Výhru v řádech ne desítek, ale stovek milionů teď ve Sportce můžete trefit i vy. V Superjackpotu, o který se hraje už dneska večer, se ukrývá fantastických 235,8 milionu korun. Klikněte si pro svůj online tiket na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: JD Mason, Unsplash.

Přečtěte si také