Vyhrajte dnes Superjackpot Sportky a užijte si 604 let bezstarostného života

Plahočíte se na nákup, pak vaříte, naděláte nepořádek, ten pak musíte uklidit a druhý den znova. Stejně to je s oblečením, utíráním prachu, čištěním auta a tak dále. Nakonec zjistíte, že místo toho, abyste dělali, co vás baví, neustále řešíte domácnost.

Přečtěte si také: Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka nadělila přes 9 milionů


Máme pro vás tip, jak si zařídit život bez starostí. V Superjackpotu Sportky je teď 256,7 milionu korun – to je 604 let, kdy nemusíte dělat žádné domácí práce. A jak jsme k tomu číslu došli?
 

Úklid

Paní na úklid za vás všechno udělá dřív, než přijdete domů. A vy se můžete jen radovat z toho, že z podlahy u vás se může jíst, zatímco vy jste zrovna byli v práci nebo na kole. Počítejme s rodinnou domácností 3+1 – dostanete se na zhruba 150 korun na hodinu – to je asi 600 korun týdně.

Při úklidu jednou týdně za 50 let utratíte za čistou domácnost:  1 440 000 Kč, tedy 28 800 Kč ročně.
 

Vaření

Můžete si samozřejmě objednávat jídlo z restaurací a nechávat si ho přivézt, po nějakém čase je to ale trochu nuda. Protože až budete milionáři, rádi si zpestříte svůj jídelníček o nějakou tu perličku, kterou vám zajistí soukromí kuchaři, co za vámi dojedou až do domů. Když bude váš nový rodinný pomocník chodit pravidelně, dokonce dostanete i slevičku. Platíte samozřejmě potraviny, které si kuchař nakoupí, tudíž si škrtněte i úprky z práce do sámošky.

Za práci si každý účtuje trochu jinak, buď zhruba 600 Kč za osobu a menu, nebo kolem 300 – 500 Kč na hodinu. Pokud budeme opět počítat čtyřčlennou rodinu a kuchař k vám bude chodit jednou týdně, zaplatíte mu zhruba 2 400 Kč. Dva dny v týdnu sfouknete lehkou studenou večeří nebo budete mít chuť něco uvařit. Víkendy budete jíst v restauracích – cca 2 000 Kč. A dvakrát si něco objednáte s dovozem – cca 1 600 Kč.

To máme 6 000 Kč týdně, tedy 288 000 Kč ročně. Za 50 let vás vyjde bez starostné jídlo 14 400 000 Kč.
 

Praní

Specializované firmy si u vás prádlo vyzvednou, vyperou, vyžehlí a ve vámi určený čas vám přivezou úhledné komínky. To všechno, zatímco vy máte nohy nahoře a díváte se na svůj oblíbený seriál. Cena jednoho kusu oblečení je někde kolem 50 korun. Rodina by mohla mít zhruba 60 kousků týdně, což dělá 3 000 Kč. To je zhruba 108 000 Kč ročně. Za 50 let pak tahle starost může odpadnout za 5 400 000 Kč.
 

Kolik stojí život bez povinností?

Podtrženo sečteno, za rok vás život bez starostí vyjde na 425 000 Kč. Anebo zaměstnejte paní do domácnosti za 30 000 Kč měsíčně, která se postará úplně o všechno a ještě vám vyvenčí pejska a vyzvedne děti ze školky nebo z kroužků. Suma sumárum, 50 let života bez starostí vyjde na zhruba 21 milionů korun.

Možná se vám to zdá hodně, ale pokud se vám podaří trefit Superjackpot Sportky, zbude vám ještě skoro 236 milionů zbude. Aha. A toho času… K nezaplacení!

Pokud jsme vás právě nalákali, tak pro vás máme jednu skvělou zprávu. Na nejbližší slosování, a tedy ani na počátek plánování svého bezstarostného života nemusíte čekat až do neděle, mimořádka Sportky je totiž už dnes. A protože se hraje také o Halloweenský meloun, můžete si být jisti, že se dneska večer z minimálně jednoho Čecha nebo Češky stane milionář. Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také