Los stírá každý den a také vyhrává. Tato žena pod fólií našla přes 25 milionů

Štěstíčku se musí jít trochu naproti. Peggy Dodson z Pensylvánie si zamilovala vzrušení ze hry. Každý den si dojde do obchodu koupit stírací los, pak si doma sedne ke stolu a natěšeně očekává, co se v hracím poli skrývá. Je to zábava, adrenalin a vlastně už i rituál.

Přečtěte si také: Nejlepší dárek k narozeninám? Muž dostal los s výhrou skoro 23 milionů

 
Před dvěma lety vkráčela do své trafiky a štěstím bez sebe si šla vyzvednout výhru 100 000 dolarů, tedy 2,3 milionu korun, která se jednoho dne pod stírací vrstvou objevila. Všichni jí gratulovali, ona sama své klice nemohla uvěřit.

Druhá výhra na sebe nenechala čekat

Neuplynuly ani dva roky a pro výhru vyrazila znovu. Druhý výherní los si koupila jen pár dní před manželovými narozeninami, a tak mohla přemýšlet o pořádně velkém dárku. Myslela si, že si jde pro druhou cenu, ale při ověřování v loterní společnosti se ukázalo, že vyhrála rovnou jackpot 1 milion dolarů, v přepočtu víc než 22,8 milionu korun. Po setření losu si totiž načetla v mobilní aplikaci čárový kód a objevilo se prý na displeji tolik nul, že se jí zatočila hlava. 
 
„Plakala jsem, nemohla jsem si pomoci a děkovala jsem bohu,“ vyprávěla rozechvělá několikanásobná výherkyně a dodala už pragmaticky: „Zaplatíme si hypotéku, splatíme leasing na auto a vyrazíme do Grand Canyonu a na Aljašku.“

Los vybrala podle barvy

Při předávání výhry se jí v loterní společnosti ptali, podle čeho si losy při nákupu vybírá. Přeci jen mít tolik štěstí a vyhrát hned dvakrát za sebou se nestává každý den. Odpověď byla jednoduchá, prý se jí líbilo, jaký pěkný odstín fialové ten los má. A fialová je Peggyna velice oblíbená barva. Kvůli ní prý v obchodě museli otevírat nový balík a její los byl hned první v řadě.
 
Až si tedy budete příště vybírat svůj šťastný los, dejte klidně přednost barvě, která vám je milá. Jak je vidět, dát na svůj instinkt se občas vyplatí víc než dlouhé přemýšlení.

U nás losy nabízejí milionové výhry

U Sazky je na výběr nejen celá paleta barev, ale i různých druhů losů. Jestli vás zajímá spíš výše výher, i to může být pro vás vodítkem, jaký los zvolit. Chcete raději méně investovat? Nebo se stát rentiérem a zkrátka už třeba nemuset pracovat?
 
Fandíte Černé perle nebo Zlaté rybce? Pokud se vám zrovna nechce odcházet z vyhřátého gauče, prohlédněte si losy online. Krásnou výhru můžete totiž získat i online, a to už od pětikoruny. Hrát navíc můžete až o 6 milionů, a to všechno jen za pár kliknutí. Všechny online losy najdete na tomto odkazu.

Přejeme hodně štěstí.

Přečtěte si také