Výhra v loterii splní nezaměstnané mamince sen o vlastním bydlení

O tom, že se život s některými nepáře, by mohla vyprávět tato žena z Dublinu. Když ji opustil životní partner, musela se začít hodně rychle otáčet, aby uživila své děti. Jenže pak přišla o práci a ze dne na den začala řešit, kde vezme peníze nejen na účty za bydlení, ale i na jídlo.

Přečtěte si také: Přítel ji opustil, protože dost nevydělávala. Teď máma čtyř dětí vyhrála 161 milionů


S těžkou finanční situací jí podle jejích slov pomáhal nový přítel, uživit z jednoho platu celou rodinu, která navíc bydlí v nájmu, ale nebylo nijak jednoduché. Jednoho dne, když šla ke svému otci na večeři, se mu ale svěřila, že cítí v kostech, že je za rohem skutečně šťavnatá výhra.
 

Los si koupila díky šestému smyslu

„Byl to asi šestý smysl, ale najednou jsem byla přesvědčená, že přišel můj čas,“ prozradila žena zástupcům loterie, když si byla pro obří šek.

Po rozhovoru s otcem proto druhý den zamířila do obchodu, kde si vybrala stírací los, co jí změnil život. Poté, co ho hned v autě na parkovišti setřela, si nejdřív myslela, že vyhrála 5 tisíc eur, v přepočtu 138 tisíc.

Když se ale na los podívala pořádně, zjistila, že se obrovsky spletla. Vyhrála totiž fantastických 500 tisíc eur, tedy 13,8 milionu korun!
 

Jen seděla a nemohla tomu uvěřit

A jaká byla její první reakce? „Zamkla jsem se v autě a seděla tam snad dvě hodiny. Snažila jsem se tu novinu nějak zpracovat, ale vůbec mi to nešlo,“ smála se žena v budově loterie. Pak prý zavolala svému příteli, který s ní a jejími dětmi tuhle milionovou zprávu hned večer pořádně oslavil.

Za peníze, které získala, si teď nezaměstnaná maminka plánuje koupit dům, ve kterém doteď musela platit nájem. „Vůbec by mě nenapadlo, že jednou budeme mít vlastní bydlení. Co víc - že za něj dokonce nebudu ani muset splácet hypotéku. Díky loterii se ale teď jeden z mých nejtajnějších snů stane skutečností,“ prozradila výherkyně.
 

Nový dům a auto k tomu

Kromě koupě vlastního domu si ale žena splní ještě jedno poprvé. Zatímco v minulosti jí peníze zbývaly leda tak na ojetiny, teď už bude brzy brázdit ulice Dublinu ve svém fungl novém autě.

Dům bez hypotéky a nové auto k tomu jsou sny, které bychom si s klidným srdcem taky splnili. A jak to máte vy? Pokud stejně, můžete zkusit poškádlit štěstěnu a vsadit si. Online tiket Sportky pořídíte za pár chvil na tomto odkazu.

Přečtěte si také