Výhra urychlila přípravy na svatbu

Pětatřicetiletý Mike a o dva roky mladší Sarah se loni zasnoubili. Rozhodli se mít svatbu snů a na to potřebovali našetřit. Dohodli se proto, že se vezmou až v červnu 2020. Jejich plány ale změnila výhra v britské loterii.

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard


Mike sází Lotto po internetu pravidelně každý týden. Nedávno mu tip vyšel – vyhrál rovný milion liber, v přepočtu téměř třicet milionů korun.

„Když nám výhru po telefonu potvrdila loterijní společnost, začalo se u nás doma dít něco neskutečného. Rozhodně to nebylo typické pondělní ráno. Křičeli jsme a smáli se. Sousedi se museli divit, co se to u nás děje,“ vzpomíná na jeden z nejdůležitějších momentů ve svém životě Mike.
 

Na dovolené začali plánovat, jak si budou užívat

Dvojice hned druhý den odletěla na dovolenou do Portugalska. Tam začali měnit plány. Část výhry se rozhodli vložit do urychlení stavby jejich nového domu. A taky si řekli, že teď není potřeba se svatbou čekat, rozhodli se vzít co nejdřív a na líbánky vyrazí do Spojených států, samozřejmě poletí první třídou.

„Vlastně to byla taková zvláštní dovolená, jen jsme plánovali a plánovali,“ říká Sarah o týdnu stráveném v Portugalsku.

Po návratu z dovolené jim začaly příjemné starosti. „Byli jsme vybrat podlahu a skříňky do kuchyně. Už máme i tapety a další věci,“ říká Mike.
 

Do práce chodit nepřestanou

Jinak se toho u nich ale prý moc nezmění. „Oba budeme i dál pracovat. V budoucnu možná založíme vlastní podnik. Teď se ale soustředíme na náš dům a náš velký den v září příštího roku,“ tvrdí Mike. S úsměvem dodává, že se možná bude víc věnovat golfu, aby zlepšil svůj handicap.

Ať už plánujete svatbu, nebo ne, peníze se hodí vždycky. A jestli pomýšlíte na finanční injekci v podobě desítek nebo stovek milionů, zkuste Eurojackpot, kde takové výhry padají téměř každé slosování. Evropskou loterii si můžete vsadit online na tomto odkazu.

Přečtěte si také