Výherkyně prozrazuje, jak se má rok po inkasování 112 milionů korun

V Česku nemáme šanci se o výhercích nic moc dozvědět, protože zůstávají v anonymitě, a pokud sami nechtějí, na světlo světa nepropluje jediná zpráva o tom, jak se jim změnil život. Ve Velké Británii je to jinak, loterijní šťastlivci se stávají celebritami a my vám díky tomu můžeme přeci jen jeden takový příběh přinést.

Přečtěte si také: Loterijní výherkyně hledá „pana Božského”. Vítězi zaplatí 1,7 milionu


Pro ženu, která si vloni před Silvestrem koupila los za 10 liber (280 korun), se začal točit svět úplně jinak. V tu dobu řešila, jestli si vůbec na slavnostní tabuli bude moct dovolit koupit tradičního krocana. A pak to přišlo. Vyhrála neuvěřitelné 4 miliony liber, v přepočtu zhruba 112 milionů korun. Multimilionářka teď prozrazuje, co se rok po výhře změnilo.
 

S penězi nakládá s rozumem

Melissa zůstala s výdaji celkem při zdi. Žádné obří nákupy se nekonaly. Ze čtyř milionů liber si dala stranou tři miliony, které investovala.

Zatím utratila 800 tisíc liber (22,5 milionu Kč), za které si koupila nový dům, další dům koupila své kamarádce, která je matka samoživitelka, část peněz věnovala charitě a radost si udělá ještě novými zuby.

Původním povoláním taxikářka ještě předminulé Vánoce trávila Štědrý den v autě od osmi večer do čtyř hodin ráno. „Ani jsme neměli štědrovečerní večeři, protože jsem se musela trochu vyspat na tu noční šichtu,“ vzpomíná dnes a dodává: „Abych vůbec mohla koupit nějaké dárky, musela jsem opravdu hodně pracovat.“

Další Vánoce v roli multimilionářky si ale konečně užila. „Každý den jsem vděčná za to požehnání a říkám si, jestli se to všechno opravdu stalo. Svůj život teď naprosto miluju a ti, kdo tvrdí, že za peníze si štěstí nekoupíš, říkají hlouposti.“
 

Za výhru si pořídí nový úsměv

inp_600x500.jpg

Teď si Melissa nechává posílat každý měsíc rentu 6 500 liber (182 000 Kč) a těší se, až bude mít koncem ledna po operaci zubů a usměje se na svět bez studu. „Zuby mě opravdu trápí, nesnáším svůj úsměv. Rozhodla jsem se každému tu hrůzu ukázat, protože až ty děsné zuby mít nebudu, nikdo mě nepozná. Vytrhnou mi patnáct zubů a osm kořenů, operace se ale nebojím,“ popisuje, co jí ještě čeká.

Jisté je, že peníze ji bolesti z operace nezbaví. Melisse se ale splní sen o nádherném úsměvu.

A o čem sníte vy? Máte už svůj tiket do hry? Takový Eurojackpot, kam zmíněná výhra 112 milionů patří k těm nejnižším, si můžete vsadit i online na tomto odkazu. Držíme palce, ať se na vás taky usměje štěstí.

Autoři fotografií: Metro UK, NB Press LTD

Přečtěte si také