Výherci loterie radí: jak dostat štěstěnu na svou stranu a vyhrát?

Nedůvěřivost je lidská. Zvlášť pokud jde o náhodu a víru ve štěstí. Možná tak patříte mezi ty, kdo si kupují sázenky do loterie s pocitem, že stejně nevyhrají. Napadlo vás ale někdy, že jsou to právě podobné negativní myšlenky, co vás dělí od vysněné výhry?

Přečtěte si také: Nevěříte na náhodou? Vsaďte si svá šťastná čísla podle horoskopu!


O zákonu přitažlivosti mluvilo už mnoho loterijních výherců. Popsat se dá jako nastavení mysli, jímž k sobě přitahujete to, na co se soustředíte. Čím více myslíte na to, že něčeho dosáhnete nebo naopak nedosáhnete, tím snáze se vám to vyplní. A právě to někteří loterijní výherci považují za hlavní důvod svého úspěchu.
 

Síla vizualizace

Princip vizualizace je poměrně prostý a jeho základem je představovat si to, co byste chtěli mít nebo čeho byste si přáli dosáhnout. Pro lidský mozek je hranice mezi představou a vzpomínkou opravdu tenká a existují teorie, že pokud si něco dostatečně živě představíte, váš mozek to začne považovat za skutečné a s pomocí zákonu přitažlivosti se vám to začne plnit.

V případě výhry se může jednat o konkrétní částku, ale mnohem lepší prý je své představy směřovat k věcem, které byste si za výhru koupili.
 

Dostatek trpělivosti

Ne vše se podaří napoprvé a platí to i pro sázení. Hlavně pokud jste dlouho nevěřili ve svou šanci na výhru. V takovém případě je podle výherců nutné vydržet a jen tak se nevzdat. Důležité při tom není věřit pouze ve výhru jako takovou, ale i v to, že si ji zasloužíte. A to si vyžaduje dlouhý trénink a notnou dávku trpělivosti.
 

Výherní afirmace

Se vším vám mohou pomoci nejrůznější mantry a afirmace, tedy krátká pozitivní prohlášení, která si můžete opakovat, kdykoliv začnete být na pochybách. Ze začátku jim nemusíte věřit, čím častěji na ně však budete myslet, tím pravdivější se pro vás stanou.

Afirmace by měly být v přítomném čase a mít jasný záměr. Může jít například o prohlášení typu „Jsem výherce loterie“ nebo „Zasloužím si vyhrát v loterii“.
 

Šťastné rituály

Na rituálech před závodem nebo utkáním si zakládají hlavně někteří sportovci, své využití však najdou i v loterii. A tak zatímco někteří vykračují do ringu nebo na hřiště svou šťastnou nohou, vy se můžete na výhru naladit třeba sázením v konkrétní čas, posloucháním oblíbené písničky nebo díky svému nejlepšímu outfitu.
 

Správná čísla

S vizualizací a rituály souvisí i čísla, na něž sázíte. Pokud v tato čísla skutečně věříte, mohou vám snáze přinést kýženou výhru. Nezáleží tolik na tom, jestli je vyberete podle horoskopu, významného data nebo jiného systému. Zásadní je, aby pro vás byla nějakým způsobem důležitá a věřili jste, že vám přinesou štěstí.

Tak se nalaďte na pozitivní vlnu a vsaďte si třeba do dnešního slosování Sportky přes tento odkaz!

Přečtěte si také