Výdělek podle znamení zvěrokruhu. V jakém oboru se uchytit a na co myslet?

To, že každý máme vlohy a předpoklady na něco jiného, je jasná věc. A svůj vliv na tom může mít i znamení zvěrokruhu, v němž jsme se narodili.

Přečtěte si také: Letošní rekord Sportky pokořen! Na Karlovarsko míří 155 milionů


Co o vás prozrazuje to vaše a jaký je ideální obor pro váš profesní život?
 

Beran (21.3. - 20.4.)

Spontánní a tvrdohlaví Berani by měli využít své průbojnosti a schopnosti poprat se za to, co chtějí, a pustit se do vlastního podnikání. Ideální jsou pro ně nejrůznější start-upové modely, uchytí se i jako koučové a realitní makléři.
 

Býk (21.4. - 21.5.)

Pracovití a zodpovědní Býci by se rozhodně neměli bát požádat o vyšší plat. Díky své klidné a vyrovnané povaze mají opravdu velké šance na úspěch. Zabodují také jako finanční poradci, grafičtí designéři a v módním průmyslu.
 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Přizpůsobiví Blíženci, kteří jsou známí pro své výborné komunikačními schopnostmi, otevřenost a kreativitu, se rozhodně neztratí při plánování oslav a večírků, v oblasti marketingu a psaní na volné noze.
 

Rak (22.6. - 22.7.)

Citliví a vnímaví Raci umí poslouchat svůj instinkt a jen málokdy šlápnou vedle. Nechybí jim schopnost logicky uvažovat a v profesním životě jim bude vyhovovat hlavně práce na dálku. Perfektní je pro ně vyučování jógy a koučování.
 

Lev (23.7. - 22.8.)

Charismatičtí a hrdí Lvi by se měli ujistit, že si jich lidé všímají pro ty správné důvody. Využít by měli svůj diplomatický talent i skvělé organizační schopnosti a ukázat iniciativu, ať už se chtějí zasadit o cokoliv. Dobře si povedou jako komici, DJové i motivační řečníci.
 

Panna (23.8. - 22.9.)

Pečlivé a pracovité Panny mívají problém s workoholismem a často se na sebe dívají až příliš kriticky. Rozhodně jim neuškodí odstup a větší objektivita k sobě samým. Ideální prací nebo přivýdělkem pro ně bude plánování událostí, psaní či editování a pozice osobního (či virtuálního) asistenta.
 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Dobrosrdečné a klidné Váhy by měly začít dělat více rozhodnutí. Jakýchkoliv. Neschopnost se rozhodnout je totiž jejich největší slabinou, která je často brzdí v profesním i osobním životě, a zbavit se jí dá jedině tréninkem. Prorazit mohou jako poradci, publicisté a v oblasti marketingu.
 

Štír (24.10. - 22.11.)

Energičtí Štíři se pyšní silnou vůlí a skvělou intuicí, bývají ovšem soupeřiví a to jim může přinést nejeden problém do cesty. Svou odhodlanost by se měli naučit používat v pozitivním ohledu a občas ji v rámci pracovních vztahů trochu utlumit. Dařit se jim bude jako hudebníkům a psychoterapeutům.
 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Upřímní a optimističtí Střelci vynikají v komunikaci a v pracovním prostředí by toho měli využít při hledání nových klientů, kontaktů a udržování vztahů s nimi. Jako ušité jim padnou pozice osobního trenéra, obchodníka či plánovače.
 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Cílevědomí a spolehliví Kozorozi by se v blízké době měli chopit práce v týmu a zároveň se naučit svou tvrdou práci směřovat tam, kde bude mít smysl a bude dostatečně oceněná. Úspěch najdou v oboru financí, architektury a analýzy dat.
 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Přátelští a spontánní Vodnáři by měli využít každé šance, co se jim naskytne. I když ne každá musí vyjít, bude to pro ně cenná zkušenost do života. Najdou se v programování, ale i jako organizátoři charitativních akcí.
 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Vnímavým a klidným Rybám velmi záleží na druhých lidech, jenže aby se jim dařilo v práci, měly by myslet více na sebe a věřit své intuici. Výborné jsou pro ně všechny umělecké činnosti i obory a výdělek mohou najít při doučování a na sociálních sítích.
 

Loterie pro všechny

V loterii se vám může zadařit, ať už jste se narodili v jakémkoliv měsíci. Vyzkoušejte Sportku a vyhrajte už dneska večer desítky milionů. Stačí si zajít pro svůj tiket na jakoukoliv prodejnu s nabídkou Sazky nebo si vsadit z pohodlí domova online.

Přečtěte si také