Věřte si a myslete pozitivně. 6 rad přímo od výherců loterií

Loterie je hra, která je založená na náhodě. Při rozhovorech s výherci jsme se však dozvěděli, že štěstí pro ně není jen nějaká tajuplná a neovlivnitelná síla.

Přečtěte si také: Začala Milionová bouře Sportky. Stanete se jedním ze 100 garantovaných milionářů i vy?


Je to něco, čemu jde jít naproti. A překvapivě k tomu stačí takové samozřejmosti jako pozitivní myšlení, trpělivost, rituály a samozřejmě šťastná čísla. Jaké jsou rady těch, na něž se už štěstí v loterii usmálo?
 

1. Pozitivní myšlení

Spousta sázkařů potvrdilo, že využívají sílu vizualizace. Tedy pokud chcete vyhrát, musíte věřit tomu, že vyhrajete, a hlavně že si výhru zasloužíte!
 

2. Šťastná čísla

Podle výherců jsou šťastná čísla důležitá. Nebo tedy spíše pocit, který v nás vyvolávají. Máme-li k číslům osobní vztah, víc jim věříme a psychika je zkrátka to hlavní.
 

3. Trpělivost

Říká se, že trpělivost růže přináší. A podle výherců loterií to neplatí jen pro růže, ale i pro pěkné výhry. Málokomu se stane, že vsadí jednou na svá šťastná čísla a hned slaví úspěch. Výherci velkých částek jsou většinou ti, kteří sází pravidelně.
 

4. Afirmace

Afirmace jsou krátké výroky, kterými si lidé dodávají odvahu a víru v úspěch. Výherci si prý často opakovali věty jako „zasloužím si to“ a „jsem výherce loterie“. Toto psychické cvičení můžete využít třeba i v pracovním nebo osobním životě. Máte z něčeho obavy, nevěříte si? Stoupněte si před zrcadlo a opakujte „zvládnu to“.
 

5. Rituály

Někdo má třeba v šuplíku šťastné spodky, někdo věří, že když ráno vykročí správnou nohou, bude mít úspěšný den. Dodržování rituálů je důležité. Přesně takové věci nám totiž pomáhají nastavit svou mysl na úspěch. Díky rituálům jsme klidnější a více si věříme. Naopak pokud na rituál zapomeneme, býváme nervózní a nic se pak nedaří jak má.
 

6. Sny o výhře

Většina sázkařů také vypověděla, že spíše, než aby si představovali konkrétní částku, kterou vyhrají, představují si raději, co s onou částkou udělají. Někteří sní třeba o novém autu, které si pořídí, jiní zase o luxusní dovolené, na níž za vyhrané peníze vyrazí.

Co si představíte vy? I ty největší sny vám může už dnes večer splnit Sportka. V Superjackpotu je právě 102,1 milionu korun, hlavně se ale hraje Milionová bouře. A to znamená jediné: hned 5 majitelů plného tiketu vyhraje v dnešním losování finanční prémii ve výši 1 000 000 Kč. Budete to právě vy, kdo se díky Milionové bouři stane dnešním výhercem?

Klikněte si pro vstupenku do slosování na tento odkaz.

Přečtěte si také