Ve Šťastných 10 vyhrála 5 milionů. Máma dvou malých dětí pořídí rodině bydlení snů

Obrovské překvapení a velká úleva. Tak by se daly shrnout pocity čtyřicátnice, když se na ni jednoho pondělního večera usmálo štěstí v podobě pětimilionové výhry v její oblíbené loterii Šťastných 10.

Přečtěte si také: Šťastných 10 přihrálo sázejícímu 2,5 milionu. „Díky výhře začnu podnikat!“


„Nejdřív jsem vůbec nechápala, co se děje. Koukala jsem na ta čísla před sebou a říkala si, že takové štěstí přece mít nemůžu. Když jsem si tiket několikrát dokola zkontrolovala, pomalu mi docházelo, že je to skutečnost. V tu chvíli se mi neuvěřitelně ulevilo,“ popisovala nám své pocity při návštěvě budovy Sazky.
 

Stěhování do lepšího

Osudovou sázenku si pořídila v obchodě cestou z práce a žádný velký význam jí nepřikládala. O to větší úžas jí večerní slosování přineslo.

A jaké jsou její plány s nově nabytým jměním? „V první řadě si koupím byt a zorganizuji rodinné stěhování. Konečně to můžu tenhle krok udělat, aniž bych se musela bát o finance,“ usmívala se. „A pokud mi ještě něco zůstane, koupím sobě i rodině nějaké pěkné drobnosti.“
 

„Peníze mě nezmění.“

O tom, že se z ní stala milionářka, zatím řekla jen manželovi a svým dvěma dětem. V blízké době se plánuje svěřit ještě rodičům a nejlepší kamarádce, tam prý ale se sdílením končí. Nechce totiž, aby ji lidé soudili podle peněz, když má osobní hodnoty úplně jinde.

Možná právě díky tomu věří, že zůstane stále stejná a peníze nebudou mít na její charakter ani život žádný vliv. Kromě bydlení se nic velkého měnit nechystá a doufá, že tak dá svým dětem dobrý vzor do budoucnosti.
 

Kačky přinesou miliony i vám!

Přestože je s vyhranou částkou víc než spokojená, se sázením přestat nehodlá. Za příští výhru by prý vzala rodinu na pořádnou dovolenou a zbytek by použila jako rezervu pro případ nouze. Při loučení jsme jí popřáli hodně štěstí do dalších slosování a upřímně doufáme, že se s ní ještě někdy uvidíme.

Na miliony si za pár kaček můžete přijít i vy. Šťastných 10 se losuje dvakrát denně, a to v poledne a v osm hodin večer. Vsadit si můžete ve své oblíbené prodejně nebo klidně z pohodlí domova. Sázenku si totiž můžete koupit i online.

Stačí kliknout na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také