Ve Sportce se už v pátek losuje Jarní prémie 1 000 000 Kč! Co třeba vlastní bazén?

Léto a tropické teploty se kvapem blíží a s nimi i prázdniny. A protože jsou zahraniční dovolené stále tak trochu na vodě, co byste řekli na to, kdyby luxusní koupání dorazilo až na vaši zahradu?

Přečtěte si také: O milionovou výhru ze Sportky se sázející z Ústecka rozdělí s opuštěnými psy


Přesně takový sen se vám může splnit, pokud si vsadíte páteční Sportku. Kromě lákavé prémie ve výši 1 000 000 Kč jsou samozřejmě ve hře i desítky milionů, které ukrývá Superjackpot. Bez ohledu na vylosovaná čísla je však už nyní jisté, že se po páteční Sportce stane minimálně jeden sázející milionářem.
 

Vyhrajte Jarní prémii a začněte si plnit sny

Peníze lze použít na splnění jakéhokoliv přání, my jsme si ale jisti, že právě teď by se většině z nás hodil pořádný bazén. Ten si můžete nechat postavit u svého domu nebo chalupy.

A protože jde o opravdu štědrou částku, může mít vaše nové koupání také protiproud a být třešinkou na dortu vysněné terasy se zastřešeným místem pro posezení i grilování.
 

Auto i chata u vody nebo u moře

Za 1 000 000 Kč se ale dá splnit i celá řada dalších snů než jen krásný bazén. Co třeba nové auto, rekonstrukce nebo vlastní chata u vody?. Anebo domeček u moře.

Takové nemovitosti momentálně nabízí například Itálie či Španělsko. Místní chtějí dostat nový impuls do vylidněných oblastí poté, co se tamní obyvatelé přestěhovali do velkoměst. Ceny vybraných nemovitostí tam proto startují už na pár stovkách tisíc korun.
 

Ve hře o Jarní prémii jste s plným tiketem

V případě, že si své sny chcete začít konečně plnit, není nic jednoduššího, než si dneska vsadit Sportku. Jen připomeňme, že ve hře o Jarní prémii jste s plným tiketem, jehož vlastníkem se můžete stát na pár kliknutí.

Vstupenku do slosování získáte pohodlně na tomto odkazu.

Přečtěte si také