Stala se nejmladší výherkyní loterie, desítky milionů jí ale štěstí nepřinesly. Co se pokazilo?

Nejen veselé příběhy a šťastné konce jsou spojeny s loteriemi a jejich výherci. Britce Callie Rogersové, která v šestnácti letech vyhrála v přepočtu a se započtením inflace 86 milionů korun, stouply peníze natolik do hlavy, že nejen že přišla o všechno jmění, ale zapletla se i s policií. Soud jí za řízení pod vlivem drog odebral řidičák.

Přečtěte si také: Padla hlavní výhra Extra Renty! Jak by si užili 100 tisíc měsíčně Pazderková nebo Kašpárek?


V šestnácti letech si Callie vydělávala jako pokladní a dostávala kolem 110 korun za hodinu. Ani její rodina – pěstouni – neměli peněz nazbyt, a tak se není čemu divit, že po výhře obrovské sumy peněz stouply mladé dívce peníze do hlavy.
 

Plastiky i večírky

Callie se nebála penězi rozhazovat. Nechala si například třikrát zvětšit poprsí, pořádala večírky, ne kterých tekl alkohol proudem a nechyběly ani drogy.

Utrácela také za drahé oblečení. Podle serveru Daily Mail za ně utratila až 300 tisíc liber, což je v přepočtu přes devět milionů korun.
 

Smutný konec příběhu

Nedlouho po výhře se mladá dívka seznámila s otcem svých dětí. Po pěti letech se ale jejich vztah rozpadl a Callie se pokusila o sebevraždu, kvůli které jí následně odebrali děti. V roce 2018 ji přepadli a zbili tak, že má trvale poškozený zrak.

Vloni zase havarovala se svým přítelem – narazili do živého plotu. Později se ukázalo, že žena řídila pod vlivem kokainu. Skončilo to odebráním řidičáku na dvaadvacet měsíců. Jedenáct týdnů také musela nosit digitální náramek a dodržovat večerku.
 

Výhra člověka změní

„Vyhrát tolik peněz bylo zkrátka moc pro někoho tak mladého. I když si říkáte, že se váš život nezmění, není to pravda. Změní, a často ne k lepšímu. Mě to skoro zabilo, ale teď jsem silnější,“ uvedla Rogersová v rozhovoru pro magazín Closer.

Žena se podle svých slov z chyb poučila a začala od nuly. A to doslova, protože peněz z výhry jí nezbylo nic.
 

Vyhrajte 100tisícovou rentu na 20 let!

Spíš než výplata jednorázové sumy by možná Callie vyhovovala měsíční renta, kterou by dostávala postupně spoustu následujících let. Přesně takovou výhru můžete získat už dnes večer, kdy se losuje loterie Extra Renta. Hlavní výhra je přitom víc než sladká - 100 tisíc korun měsíčně na následujících 20 let.

Chcete si začít plnit sny? Získejte tiket Extra Renty do dnešního slosování za pár chvil na tomto odkazu.
https://bit.ly/3t4gREF 

Přečtěte si také