V Eurojackpotu se dnes hraje o obytňák! 3 luxusní kempy, kam s ním můžete vyrazit

V Eurojackpotu si dneska večer můžete zahrát o luxusní obytný vůz v hodnotě 2,5 milionu korun a užít si tak parádní dovolenou. Přinášíme vám hned tři luxusní tipy, kam se můžete vydat, až vám obytný krasavec začne říkat pane.
 

Přečtěte si také: Užili jsme si dovolenou snů. Sardinie obytňákem nadivoko (I.díl)


V karavanu nechybí postele pro až osm osob, toaleta, sprcha, kuchyňský kout a spousta místa na vaše zavazadla, sportovní výbavu či další nezbytnosti. Díky tomu se s ním budete moct vypravit téměř kamkoliv. A my jsme pro vás vybrali tři evropské kempy, které stojí za zastávku!
 

Camping Village Šimuni, Chorvatsko


Chorvatský kemp Šimuni je jako dělaný pro milovníky vody. Je obklopený mořem a najdete u něj šest pláží, z nichž dvě jsou vhodné i pro pejsky. Vyzkoušet tu můžete spoustu vodních aktivit, třeba potápění nebo vodní skútr, a navštívit aquapark vybudovaný přímo v moři.

A když už vás voda přestane bavit, čekají na vás exkurze do okolních měst či národních parků a adrenalinové zážitky v podobě bungee jumpingu, sjíždění řek a paintballu.

Kemp nabízí několik míst, kde je možné s obytňákem zaparkovat. Plácek s tekoucí vodou a elektřinou vás v závislosti na tom, jaký měsíc přijedete, vyjde od 400 do 1400 Kč.
 

Camping Village Marina di Venezia, Itálie


Co si představíte, když se řekne Itálie? Pokud jsou to krásné pláže, dobré jídlo a historická města, zpozorněte. Kemp Marina di Venezia vám totiž všechno tohle nabídne. Najdete ho jen pár kroků od pláže a s pronajatým člunem se snadno dopravíte do blízkých Benátek.

Přímo v areálu kempu na vás pak čeká několik restaurací a barů s tradičním italskými pokrmy, zmrzlinou i víny a obrovský aquapark s deseti bazény a atrakcemi.
 

Přečtěte si také: Kde přespat a jaké aplikace se vám budou hodit. Sardinie obytňákem nadivoko (II.díl)


Parkovací místo v ráji obklopeném zelení vás vyjde od zhruba 700 Kč za noc, většinu sezóny je minimální ubytovací doba dva dny.
 

Domaine de la Dragonnière, Francie


Jedním z největších lákadel tohoto kempu na jihu Francie je bezpochyby přírodní laguna obklopená písčitou pláží, vodní radovánky si ale užijete i v jednom ze tří aquaparků a v blízkém moři.

Mezi plaváním a sluněním si můžete zajít do místních lázní nebo vyzkoušet crossfit či street workout. V areálu najdete čtyři restaurace s místní kuchyní, tři bary a mnohé služby, jako je například kadeřnictví.

Luxusnější možnost parkovného vás bude stát od 1500 Kč za noc. Součástí je soukromá vyhřívaná koupelna, zahradní nábytek, gril a WiFi připojení až pro tři zařízení.
 

Vyhrajte dnes obytňák s plným tiketem Eurojackpotu!

A jak karavan získat? Je to jednoduché! Vsaďte si plný tiket Eurojackpotu včetně doplňkové hry Extra 6 na dnešní slosování! Obytňák za 2,5 milionu je mimořádnou prémií pouze pro české sázející a vy si krom něj můžete na účet připsat ještě 847 milionů korun.

Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Autoři fotografií: Archiv jednotlivých kempů.

Přečtěte si také