V čem začít podnikat v roce 2022? Jídlo pro mazlíčky, truhlíky a další tipy (I. díl)

Díra na trhu. Zlatý důl. Trefa do černého. Říkáme tomu různě. V konečném důsledku ale máme všichni na mysli nápad. V čem začít podnikat v roce 2022? Nechte se inspirovat.

Přečtěte si také: Zatočte s nudou v kuchyni! S těmito aplikacemi vyberete nové recepty raz dva


Mobilní aplikace jsou fenoménem, který hýbe světem. A ve kterém jsme my, Češi, opravdu dobří. Sázkou na jistotu je také krmivo pro mazlíčky, naše země je opět velmocí v jejich chování. Dalším žhavým tipem je řemeslo - pokud jste v poslední době sháněli někoho, kdo vám doma či na zahradě něco opraví nebo vyrobí, pak určitě víte, že jsou čekací doby víc než dlouhé. Tady jsou naše tipy, jak v letošním roce rozjet podnikání.
 

1. Mobilní aplikace

Mobilní telefony se staly minulý rok nejčastěji používaným zařízením a začínají utíkat osobním počítačům. Víte o něčem, co lidem v jejich telefonech chybí, nebo máte jen nápad na zábavnou hru? Můžete tím vydělat spoustu peněz.
 

2. Jídlo pro domácí mazlíčky

Česko je národem pejskařů, a tak je tu pro podobné podnikatelské záměry velký potenciál. Na trhu se nyní zvyšuje poptávka po prémiové stravě, dietních plánech na míru, a dokonce veganskému krmivu.
 

3. Usnadňování života

Všichni známe Rohlík, Dáme jídlo a další donáškové služby. Tyhle a další firmy využily faktu, že se lidem nechce chodit nakupovat nebo vařit. Zamyslete se nad tím, co všechno ještě lidé nedělají rádi, udělejte to za ně a nechte si za to zaplatit.
 

4. Řemeslo

Možná byste to netipovali, ale řemeslná poptávka je ceněná více než kdy jindy. Třeba na pokládku či renovace dřevěných parket se čeká týdny, elektrikář se u vás zastaví klidně i za měsíc a u truhlářů či čalouníků musíte počítat i s několika měsíci. Pokud máte šikovné ruce, neváhejte toho využít.
 

5. Městské zahrádkaření

Podzemní, terasové nebo vertikální záhony jsou čím dál tím populárnější. Pěstovat se dá na předzahrádce, balkoně, rozšířené jsou i komunitní zahrádky ve městech. Lidé touží po domácích produktech, a tak se můžete dát buď do jejich pěstování, anebo milovníkům čerstvě nakypřené zeminy můžete pomoci s vybudováním jejich vysněného truhlíku i zahrádky.

Možná nemáte nápad za milion, zato můžete mít štěstí ve hře a stát se milionářem téměř bez práce. Ve Sportce se momentálně hraje o 73,3 milionu, což je na splnění nejednoho snu či bezstarostný život na dlouhá léta víc než dost.

Pořiďte si tiket na tomto odkazu.

Přečtěte si také