Ulovte si dnes ve Sportce nadupanou Škodu Kodiaq a 166,1 milionu k tomu

Kodiaq je druhým SUV, který Škodovka vyrobila, a dodnes je mezi zákazníky prodejním hitem. Jezdí v něm například prezident Miloš Zeman a za volantem jste mohli vidět také nejednu známou osobnost. Třeba Leoše Mareše, Lucku Borhyovou, Nikol Štíbrovou, Patricii Solaříkovou, Lucku Šafářovou nebo Honzu Synka.

Přečtěte si také: „Konečně se přestěhujeme do lepšího!“ Sportka sázejícímu nadělila přes 31 milionů


Sedmimístné SUV, které se v jazyku aljašského kmene Aluiiqů jmenuje podle největšího žijícího medvěda hnědého kodiaka, se už v základu pyšní nadstandardní výbavou a oblíbil si ho i Jeremy Clarkson z Top Gearu.
 

Fantastické pohodlí i nedostižná výbava

Asi nejslavnější motoristický novinář na Kodiaqu ocenil nadstandardní míru pohodlí, luxusní vybavení interiéru včetně multimediálního systému, který je dostupný v celé stáji Volkswagen, stejně jako poměr cena - výkon, který se podle Clarksona řadí mezi nejlepší na trhu. A aby toho nebylo málo, Top Gear následně Škodu Kodiaq označil titulem Nejlepší SUV roku.

I proto nejsou zástupy známých osobností, které se na Kodiaq spoléhají, rozhodně malé. Nejen ony si pochvalují elegantní design, dynamické jízdní vlastnosti, vyspělý pohon všech čtyř kol nebo nejmodernější konektivitu a velkorysý prostor jak pro spolujezdce, tak i v zavazadlovém prostoru.
 

V Superjackpotu je 166,1 milionu!

Jestli byste v tomhle SUV chtěli už brzy jezdit i vy, stačí si na dnešní slosování Sportky zajistit plný tiket včetně Šance. Dojít si pro něj můžete na některé z mnoha tisíc prodejních místo po celé republice, to nejbližší najdete na tomto odkazu.

Nikam se vám nechce? Sportku si můžete vsadit také z pohodlí svého domova. Vstupenku do pátečního slosování, kde si kromě Kodiaqa zahrajete také o fantastický Superjackpot ve výši 166,1 milionu korun, získáte na pár kliknutí zase na tomto odkazu.

Sazka za letošní rok vytvořila už 154 milionářů. Ti si dohromady odnesli 1 071 322 718 Kč. Nejvíc jich vygenerovala právě Sportka se Šancí. Celkem 112 výherců si rozdělilo 761 266 421 Kč.

Přečtěte si také