Ulovte si dneska večer ve Sportce nadupanou Škodu Kodiaq!

Slosování Sportky, které proběhne už tento pátek, bude stát opravdu za to! Kromě možnosti stát se novým českým milionářem se bude hrát také o jeden speciální bonus. Tím je mnoha prestižními cenami ověnčené SUV Škoda Kodiaq, které už za pár dní může být vaše.

Přečtěte si také: Sazka slaví 3 000 loterních milionářů. Tady je 9 zajímavostí o výhrách a výhercích


Kodiaq je v pořadí druhým SUV od Škodovky a k prvním zákazníkům se dostal v roce 2016. Dodnes ale patří k nejoblíbenějším modelům, která má boleslavská automobilka ve své nabídce.
 

SUV pro prezidenty i celebrity

Tomu se není příliš co divit. Kodiaq má na kontě celou řadu slavných řidičů a také jedno věhlasnější ocenění než druhé. Do jeho pohodlných sedaček pravidelně při svých oficiálních cestách usedá prezident Miloš Zeman, za volantem Kodiaqu jste ale mohli vidět i celou řadu známých osobností. Třeba i moderátory Leoše Mareše a Lucku Borhyovou, herečky Nikol Štíbrovou a Patricii Solaříkovou či sportovce Lucku Šafářovou a Honzu Synka.


Kodiaq má fanoušky také v zahraničí. Nejslavnější motoristický recenzent na světě Jeremy Clarkson z pořadu Top Gear na něm ocenil nadstandardní míru pohodlí, luxusní vybavení interiéru včetně multimediálního systému, který je dostupný v celé stáji Volkswagen, stejně jako poměr cena/výkon, jenž se podle něj řadí mezi nejlepší na trhu.
 

Nejlepší SUV roku podle Top Gearu

Magazín Top Gear nakonec Škodu Kodiaq vyhlásil coby nejlepší SUV na světě v roce 2017 a sedmimístný vůz se může pochlubit také mnoha dalšími tituly. Ocenění Auto roku získal v České republice, Bulharsku a Polsku, SUV roku ve Francii a Číně a Němci si Kodiaq zase vybrali coby nejlepší čtyřkolku roku.


Stejně jako u dalších modelů, i tady vycházela Škoda při vybírání názvu z jazyků původních domorodých obyvatel. Kodiaq se jmenuje podle největšího žijícího poddruhu medvěda hnědého kodiaka, jak ho označuje aljašský domorodý kmen Alutiiqů.
 

Ve hře jste s plným tiketem a Šancí

Nalákali jsme vás a vy byste se zbrusu novým Kodiaqem už brzy také projeli? Na nic nečekejte a vsaďte si! Jen připomínáme, že ve hře o čtyřkolku s cenovkou 800 000 Kč jste v případě, že vsadíte plný tiket včetně Šance.

Pro tiket, který vám může doručit Škodu Kodiaq, si klikněte online na tento odkaz.

Autor fotografií: Škoda Auto.

Přečtěte si také