Ukrytý tiket v knize přinesl na Vysočinu výhru přes 14 milionů korun

Na losování na konci října si zákazník obstaral plný tiket za 220 korun. Vsadil náhodná čísla, která mu v prvním tahu obstarala nádhernou výhru. Muž plánuje, že se díky Sportce přestěhuje do lepšího bydlení a vyhlíží si také nový automobil.
 

Přečtete si také: Klikař roku? Australan vyhrál v jednom týdnu hned dvakrát

„Nový byt je základ, na ten padne největší část výhry,” svěřil se sázející zástupcům společnosti Sazka, kam si před krátkou dobou přišel vyzvednout svých bezmála patnáct milionů korun. „Vždycky jsem si představoval, jaký bych chtěl byt. Teď díky Sportce vím, že si ho budu moct dovolit se vším všudy, aniž bych musel slevovat ze svých požadavků.”

Výhra zajistí nový byt a auto

Před bytem už mu také bude brzy stát nové auto, zatím ale neví, jakou značku si vybere. Zbytek peněz pak výherce nejspíš uloží a nechá zhodnocovat.

Nový loterní milionář podle svých slov hraje Sportku už dlouho, a to díky rodičům, kteří sázeli, když byl ještě mladý kluk. „Slosování Sportky jsme s rodiči sledovali v televizi snad odnepaměti,” usmívá se obyvatel Vysočiny. On sám sází asi dvakrát do měsíce a většinou je to právě náhodný tip.

Výherní tiket si mladý muž obstaral na čerpací stanici, a když pak po proběhlém losování zjistil, že je to právě on, kdo vyhrál přes 14 milionů, byl prý naprosto v šoku. „Vždycky jsem si říkal, že by bylo fajn vyhrát třeba pár desítek tisíc, a najednou zjistíte, že je z vás multimilionář,” dodává Moravan.

„Všichni mi moc gratulovali.”

Když prvotní šok přešel, řekl o své výhře jako první partnerce. Následovala rodina a přátelé. „Všichni moc gratulovali, což mi udělalo velkou radost,” přiznává hráč, který věří, že i přes nově získaných čtrnáct milionů zůstane stejný jako dřív.

Má Moravan nějaký tip pro nás ostatní hráče,  jak se k vlastním milionům přiblížit? „Možná mi k výhře pomohla šťastná knížka, kam si tiket vždycky schovávám, abych ho třeba neztratil,” přidává na závěr radu muž z Vysočiny.

Přemýšlíte také o vlastním bydlení? Sportka vám ho může už za pár dní nadělit, stačí si vsadit na nejbližší losování. Kromě sázky na prodejně svůj tiket získáte i online na tomto odkazu.

Přečtěte si také