Třicátnice si ve Šťastných 10 přišla na 1 milion korun: „V tu chvíli se mi neskutečně ulevilo!“

Žena z Čech si poprvé vsadila před pěti lety a od té doby si pro svou vstupenku do slosování dojde při občasných zastávkách u čerpací stanice. Stejně jako v onen osudný den. Jak se ukázalo, šlo o rozhodnutí, které jí přihrálo rovný milion korun. Už od rána přitom ženě připadalo, že se v jejím životě stane něco velkého.
 

Přečtěte si také: Šťastných 10 přihrálo sázejícímu 2,5 milionu korun. „Díky výhře začnu podnikat!“


„Přestože ten den začal jako každý jiný, už od rána mi něco napovídalo, že přijde velká změna. Jako jindy jsem připravila dětem snídani, vyrazila do práce a cestou zpátky se zastavila natankovat. Když jsem pak platila za benzín a prodavač se mě zeptal, jestli nechci zkusit štěstí v loterii, věděla jsem, že to mám udělat,“ popsala výherkyně.
 

Důvěra ve vlastní intuici se vyplácí

Intuice jí tehdy poradila dobře a žena už tentýž večer zjistila, že je najednou o milion korun bohatší. Stejně jako většina ostatních výherců, ani ona nejprve nemohla uvěřit tomu, že se to skutečně stalo.

„Nebudu lhát, čísla jsem si tehdy dost obsesivně kontrolovala. Až mi to pak celé přišlo k smíchu,“ prozradila nám. Jakmile si výhru konečně připustila, zaplavil jí pocit štěstí a úlevy. O tiket se tak přirozeně začala bát.

Na otázku, jestli ho někam ukryla, nejprve jen přikývla. Po chvilce nám ale se smíchem prozradila, že tehdy jako schovávačku použila ve skříni uklizené povlečení. Tam by prý tiket nikdo nehledal.
 

Nový kabátek pro dům

„Manžel ani děti o výhře zatím nevědí. Nechci to před nimi tajit nijak dlouho, jenom jsem zatím nevymyslela dostatečně dobrý způsob, jak jim to říct,“ prozradila výherkyně.

Většina peněz poputuje na nezbytné opravy domu a jeho zkrášlení, jinak nemá výherkyně žádné konkrétní plány. Ráda by však udělala něco pěkného i pro rodinu a vzala je na nějaký hezký výlet nebo dovolenou.
 

Kačky mohou přinést štěstí i vám

Štěstěna se může usmát úplně na každého, tak proč nezkusit třeba právě Šťastných 10? Jde o loterii, která vám už za pár kaček může nadělit miliony, a to navíc dvakrát denně.

A skvělé také je, že pro tiket nemusíte nikam chodit, pořídíte ho i pohodlně online. Klikněte si pro vstupenku do nejbližšího slosování na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také