Tiket z trafiky udělal z české seniorky loterní milionářku

Za to, že si vsadila na mimořádné slosování, si bude až do konce života tleskat tato Češka. Zlákal ji hlavně vysoký Superjackpot Sportky, který v té době atakoval hranici 100 milionů korun. A také věcná cena, o kterou se hrálo a kterou byl luxusní kabriolet. Ten sice žena nakonec nevyhrála, v druhém tahu ale trefila 1 177 376 korun.

Přečtěte si také: Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka přinesla přes 9 milionů


Že si sázenku na páteční Sportku koupí, se prý výherkyně rozhodla na poslední chvíli. „Sázím už asi tři desítky let, není to ale nijak pravidelně, pro tiket si zajdu asi dvakrát do měsíce,” řekla nám sympatická dáma. A dodala, že si Sportku koupila v trafice, kam si chodí pro časopisy a stírací losy.
 

Ke koupi tiketu ji zlákalo auto, o které se hrálo

„Hlavní cena byla zkrátka tak lákavá, že jsem tentokrát neodolala ani já. S manželem se navíc už nějakou dobu poohlížíme po novém autu, a i když spíš hledáme něco praktičtějšího, než je kabriolet, shodli jsme se, že bychom se ani za krásné vozítko na léto nezlobili,” usmívala se výherkyně.

Když pak večer probíhalo slosování, s manželem si ho nenechali ujít. Do pořadu tehdy zavítal Jaromír Jágr, který je už nějaký ten pátek ambasadorem Sazky pro projekty, podporující sport u dětí. „Pan Jágr na závěr rozhovoru popřál všem sázejícím, aby to tentokrát vyšlo, tak jsme s mužem žertovali, že nám do díky němu tentokrát určitě vyjde,” popsala sázející z Karlovarska.
 

Milionářkou z druhého pořadí

Čísla, která vypadla z osudí prvního tahu, na tiketu nenašli, při losování toho druhého se o ně ale začaly pokoušet mrákoty. Z osudí postupně vypadly míčky s číslicemi 1, 37, 34, 25, 35, 29 a dodatkové číslo 16. Přesně ty kromě jednoho našla na svém tiketu i naše šťastlivkyně.

„Naše první reakce? Vůbec jsme tomu nemohli uvěřit a tiket jsme kontrolovali snad stokrát,” smála se seniorka. „A když jsme té naší výhře začali pomalu věřit, tak jsme se shodli, že je to určitě jen díky zlatému Jardovi, že se z nás stali milionáři.”
 

Už brzy bude jezdit v červeném Nissanu

O tom, jaká klika je potkala, hned ten večer zavolali svým dvěma dětem. A také začali vymýšlet, jak téměř 1,2 milionu korun využijí. „Jedním z důvodů, proč jsem si ten den koupila tiket do loterie, byl ten krásný červený kabriolet, o který se hrálo. Proto jsme se s manželem shodli, že si za výhru koupíme nové auto. Nakonec padla volba na značku Nissan, manžel mi ale slíbil, že bude stejně červený jako ten kabriolet, o který se hrálo,” je spokojená výherkyně.

Ta nám ještě před rozloučením prozradila, že bude zcela určitě sázet i v budoucnosti. Pak nám podala ruku a odjela zpátky do Karlovarského kraje, kde se na večer chystalo setkání, při kterém peníze ze Sportky oslavila v kruhu nejbližších.

Superjackpot Sportky o velikosti 100 milionů korun je jistě splněným snem. My pro vás ale máme jednu ještě o trochu lepší zprávu - pokud teď trefíte všechna tažená čísla a budete mít také zaškrtnutou Šanci, vyhrát můžete jen těžko představitelných 241,2 milionu korun. Jestli byste se ani vy za takovou částku na svém účtě nezlobili, zajistěte si tiket do dnešního slosování na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: Esther Ann, Unsplash.

Přečtěte si také