Tiket Eurojackpotu z pobočky Sazky přihrál seniorce 2 miliony

Poprvé si sice vsadila už asi před čtyřmi dekádami, do skupiny vášnivých hráčů se ale neřadí, své štěstí zkouší pouze příležitostně. Na den, kdy si koupila svůj milionový tiket Eurojackpotu, ale jen tak nezapomene. Není se co divit: díky rovným 2 milionům korun už teď starší žena ví, že si odteď bude užívat snový důchod.

Přečtěte si také: Životní klika? Čech vyhrál v loterii už podruhé, tentokrát v Eurojackpotu přes 25 milionů


Ještě ve chvíli, kdy seniorka přišla do budovy Sazky, prý nechtěla věřit, že je to skutečně její tiket, který má dvoumilionovou hodnotu. „Eurojackpot se losuje v pátek a já vždycky v pondělí po víkendu jdu do nedaleké trafiky, aby mi vsazená čísla zkontrolovali. Stejné to bylo i tentokrát,” vzpomíná sympatická dáma na den, který jí naprosto změnil život.
 

Jako první zaslechla vítěznou fanfáru

„Paní prodavačka měla nejdřív trochu problém dát sázenku do terminálu. Když se jí to povedlo, jako první jsem zaslechla fanfáru. A když jsem se na ni podívala, viděla jsem, že je úplně vykulená,” směje se výherkyně. „Hned potom jsem se dozvěděla, že jsem vyhrála 2 miliony, takže jsem pro změnu zase vykulila oči já a snad třikrát ji nutila, aby tu moji sázenku zkontrolovala znovu a znovu,” pokračuje žena ve vyprávění.

Výsledek byl ale pořád stejný, a tak si stále nevěřící sázející tiket vzala a odnesla domů. Odtud volala svým třem dětem, které hned přijely a společně sázenku zkontrolovali ještě přes mobilní aplikaci. Teprve poté volala výherkyně do Sazky.

Když k nám dorazila, prozradila nám, že je pro ni výhra naprosto nečekaným, ale splněným snem. „Doteď jsem vyhrávala maximálně pár stokorun a sázela jsem spíš ze zvyku a kvůli tomu, abych mohla snít, jaké by to bylo, kdyby to někdy vyšlo,” přiznává starší Češka.
 

O výhru se rozdělí s dětmi

„Teď, když to přišlo, tak vlastně vůbec nevím, jaká přání bych si za ty peníze měla splnit,” zamýšlí se výherkyně. O část se ale podle svých slov rozdělí s potomky.

„Sice nevím, co bych si měla koupit, určitě ale můžu říct, že teď díky Eurojackpotu cítím obrovskou úlevu, protože se výrazně zlepšila moje finanční situace,” říká žena. „A také vím jistě, že se už teď můžu těšit na fantastický důchod,” dodává šťastná sázkařka na závěr.

Nejen 2 miliony, ale rovnou 2 miliardy můžete vyhrát už dneska večer, pokud trefíte čísla tažená v Eurojackpotu. A třeba to budete právě vy, kdo zase celé Evropě tenhle královský jackpot vyfoukne. Svůj tiket si každopádně můžete zajistit za pár chvil na tomto odkazu.

Držíme palce!

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: Stannah International, Flickr.

Přečtěte si také