Svatba, narozeniny či úspěch v práci? Vsaďte si na své Šťastné datum a vyhrajte milion

Podle čeho si vybíráte čísla na tiketu? Máte vlastní oblíbené kombinace, nasloucháte intuici dané chvíle nebo vše raději necháváte na terminálu a náhodě? Každý přístup má své kouzlo a rozhodně není od věci je občas prostřídat nebo nakombinovat.

Přečtěte si také: Nejlíp investovaná stokoruna života? Tiket do loterie Šťastné datum přinesl sázejícímu 1 000 000 Kč


Pro případy, kdy máte jasno v datu, na něž si chcete vsadit, ale netušíte, jak čísla na sázenku zakomponovat, je tu loterie Šťastné datum. Losuje se každý den a přijít si v ní můžete rovnou na milion korun.
 

Trojice pro štěstí

Průběh sázení i hry je velmi snadný. Nejdřív si vyberete tři čísla, na něž si chcete vsadit, poté volíte počet losování, jichž se chcete zúčastnit, a výšku sázky. Na výběr přitom dostanete z 50 a 100 korun.

Během losování jsou náhodně vylosovaná tři výherní čísla. První (v rozmezí od 1 do 31) určuje den, druhé (od 1 do 12) měsíc a třetí (00 až 99) pak rok data. Ve hře existuje celkem sedm pořadí podle počtu trefených čísel, přičemž první pořadí si přijde na 1 000 000 korun.
 

Datum dle vašich představ

Víte, co je na sázení podle významného data to nejlepší? V případě výhry vám radost udělají nejen samotné peníze, nýbrž i fakt, že vám k nim dopomohlo vaše šťastné datum. A už tak důležitá událost získá svůj další smysl.

Datum si můžete vybrat hned několika způsoby. Co třeba zkusit narození vás nebo někoho z rodiny či přátel? Výročí s partnerem, nástup do práce či naopak odchod z ní? Posloužit může také maturita, autoškola i vydání vaší nejoblíbenější knížky a filmu. Fantazii se meze zkrátka nekladou.
 

Vyhrávejte každý den

A jestli náhodou nemáte vlastní oblíbené datum, nemusíte zoufat. Během dvou kliknutí si můžete vsadit na některou z vybraných významných událostí. Slosování probíhá od pondělí do neděle, příjem sázek končí vždy v osm hodin večer.

Tiket si také jednoduše vyzvednete na internetu, a vstupenku do losování budete mít během pár chvil.

Přečtěte si také