Štěstí v lásce i ve hře? Paní Marcela je díky Sazka Klubu bohatší o 100 000 Kč

Finanční prémie, auta za statisíce, ale také vouchery do oblíbených obchodů nebo dokonce obytňák za víc než milion korun. Pro opravdu lákavé hlavní výhry ze Sazka Klubu si téměř pokaždé přijdou mužští výherci. O to větší radost nám udělalo, když jsme mohli po dlouhých měsících pogratulovat ženě.

Přečtěte si také: Nemáte ještě Sazka kartu? Velká škoda. Tento muž díky ní vyhrál 600 000 Kč!


Paní Marcela do budovy Sazky dorazila z Libereckého kraje coby výherkyně hlavní březnové ceny, tedy částky 100 000 Kč. Tu získala díky tomu, že je členkou Sazka Klubu a že také pravidelně točí Kolem štěstí.
 

Hlavní výhra už po půl roce členství v Sazka Klubu

„Na menší výhry z Kola štěstí jsem celkem zvyklá, ty mi padají dost pravidelně. Telefonát, při kterém jste mě informovali, že jsem právě já vyhrála 100 000 Kč, byl ale pro mě dost velký šok,“ začala své vyprávějí paní Marcela.

Hlavní výhra byla o to nečekanější, že je členkou Sazka Klubu teprve půl roku. Na druhou stranu už ale sází a stírá losy nějakých dvacet let. „Nejradši mám Sportku, občas si ale vsadím i Eurojackpot, představa, že se ze mě stane miliardářka, je poměrně lákavá,“ smála se výherkyně ze severních Čech. „Mezi oblíbené loterie jsem nedávno přidala také Extra Rentu,“ zmínila paní Marcela nejnovější přírůstek v rodině loterií Sazky, kde je hlavní výhrou částka 100 000 Kč měsíčně na dlouhých 20 let.
 

Výhra bude rezerovou do nejistoty

Jak ale výherkyně říká, ona sama je se 100 tisíci, které teď trefila, víc než spokojená. A i když se zatím nerozmyslela, jak se za výhru odmění, už teď je jasné, že si část peněz uloží stranou jako rezervu.

O tom, že paní Marcela ráda pokouší štěstěnu, svědčí také důvod, proč se rozhodla zřídit si Sazka kartu. Tím byla právě soutěž Kolo štěstí, kde se každý měsíc vedle hlavní prémie rozdají tisíce cen za miliony korun. A protože na Kole vyhrává opravdu často, na závěr prohlásila, že ostatním může Sazka kartu jenom doporučit.
 

Zahrajte si o 100 tisíc i vy

O dalších 100 000 Kč se na Kole štěstí hraje i nyní. A protože platí, že čím víc budete svoji Sazka kartu používat, tím větší šanci na hlavní výhru máte, nezapomeňte ji v obchodě předložit pokaždé, když si půjdete pro nějaký ten tiket nebo los.

Nejen výhry o skvělé ceny, ale také třeba možnost uložit si na Sazka kartu svá oblíbená čísla do loterií, díky čemuž je pak vyplnění tiketu v obchodě otázkou pár chvilek. A až vyhrajete, pošleme vám mail nebo SMS, takže vám už žádná výhra nikdy neuteče. To všechno nabízí svým členům Sazka Klub.

Ještě v něm nejste? Zlatavou kartičku získáte doslova na každém rohu, stačí najít například trafiku, čerpací stanici nebo obchod, kde je terminál Sazky. Nejbližší místo, kde si můžete nejen vsadit, ale také se stát členem Sazka Klubu, najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také