Šťastných 10 láká na časté losování i vysoké výhry
Milujete Sportku, ale rádi byste zkusili něco nového? Co třeba populární loterii Šťastných 10?
 
Ve hře Šťastných 10 sázíte jedno až deset čísel z 80. Cenu každého sloupečku si volíte sami od 10 Kč do 200 Kč. Výše výhry, tedy výherní pořadí, ve hře Šťastných 10 se počítá podle toho, kolik tipujete čísel a kolik si na ně vsadíte.

Výhodou pro nedočkavé je, že se losuje dvakrát denně, vždy v poledne a večer. Každý tah přitom zahrnuje 20 čísel. Úkolem hráčů je samozřejmě tipnout nejvíce tažených čísel. Máte-li vsazenou Královskou hru, jejíž cena je stejná jako výše vašeho vkladu, máte další šanci na výhru. Stačí, abyste trefili i tvz. Královské číslo. To je vždy prvním taženým číslem daného losování. Při hře s více sloupečky si můžete určit, na kterém sloupečku chcete hrát Královskou hru.

Doplňková hra Šance milion zase zapojuje sériové číslo vaší sázenky. Cílem hry je dosáhnout úplné nebo částečné shody vsazeného šestičíslí s tím vylosovaným, přičemž výhru určuje počet shodných číslic v řadě vyhodnocovaný zprava doleva. Za Šanci milion si připlatíte 10 Kč a vyhrát můžete už za 1 shodné koncové číslo.

Maximální výhra ve Šťastných 10 pro pořadí s deseti uhodnutými čísly je 80 000 000 korun, pro ostatní pořadí je 40 000 000.  Hrajete-li také Královskou hru a trefíte-li Královské číslo, vzrůstá maximální výhra pro deset uhodnutých čísel na 100 000 000 korun, pro ostatní pořadí pak na 60 000 000 korun. Zajímavý unikát loterie Šťastných 10 je i v tom, že vsadíte-li na 6 a více čísel a neuhodnete žádný, vrací se vám vklad!


A jak se zatím letos daří sázejícím v milionových výhrách?


Skvěle! První milionovou výhru ve Šťastných 10 oslavil hráč z Benešovska už po prvním víkendu letošního roku. Ještě v lednu jinému hráči, tentokrát z Královéhradecka, nadělily kačky krásných 2,5 milionu korun. V březnu padly dvě milionové výhry a jedna ve výši rovných 5 milionů korun. V květnu pak jeden hráč oslavil další výhry v hodnotě 5 milionů korun a minulý měsíc kačky potěšily další tři hráče, když jednomu nadělily milion, druhému 2,5 milionu a třetímu 5 milionů korun.

Přečtěte si také